上一頁下一頁
發新話題

玩乳酪,前後插玩貝,肛交..(乳酪p.2)..(玩具P.10)..(肛交p.11)~完~簽名檔有新相~

收藏  |  訂閱
793  95.7k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-1 12:37 PM 發表 查看引用來源

咁可以試下雪糕丫......放毛巾咪得囉,橫掂你成日噴水都要毛巾架啦.....
真係細心

乳酪好似好正咁喎....
我都想同我女朋友試下....

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-1 12:35 PM 發表 查看引用來源

我試過喂意粉入豬公口,條長長意粉就係我地打車輪果程中攪掂......:smile_47:
以前初初拍拖果陣好鍾意玩雪條,你知唔知有一種叫鳳仙嘅雪條,咬一舊係口入便,再同佢咀咀,慢慢溶,雪條入便d閻好甜,好正~~~~

引用:
原帖由 爛gag王 於 2009-6-1 12:38 PM 發表 查看引用來源

男人點會, 癲癲都陪你癲啦!!
希望係啦,我驚佢以為我重性多於重情,其實我兩樣都重......:smile_13:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-1 12:33 PM 發表 查看引用來源

會啦本來都唔想咁一集集但實在太長啦....
一次過打出黎太side時間同埋你地都睇到眼花......
但乳酪個part真係唔錯
十卜十卜
呢d都係情趣黎架:smile_o05:

引用:
原帖由 ELLE~EVER 於 2009-6-1 12:39 PM 發表 查看引用來源
乳酪好似好正咁喎....
我都想同我女朋友試下....
試啦真係好正架,揸d落女友波波度.......:smile_47:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-1 12:39 PM 發表 查看引用來源

以前初初拍拖果陣好鍾意玩雪條,你知唔知有一種叫鳳仙嘅雪條,咬一舊係口入便,再同佢咀咀,慢慢溶,雪條入便d閻好甜,好正~~~~
嘩好正呀~我又搵次試下先~我地就興一杯新地你一啖我一啖~:smile_47:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-1 12:37 PM 發表 查看引用來源

咁可以試下雪糕丫......放毛巾咪得囉,橫掂你成日噴水都要毛巾架啦.....
好~~~~~~放工就去買~~~~睇下佢今晚會唔會夜返先~~~~~

引用:

雪糕唔係會溶得好快咩:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 connielwy 於 2009-6-1 12:41 PM 發表 查看引用來源

但乳酪個part真係唔錯
十卜十卜
呢d都係情趣黎架:smile_o05:
係呀真係超正,我都想再有下次呢..........:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆