上一頁下一頁
發新話題

陽光一週年報導

收藏  |  訂閱
76  5.7k

好明顯係廣告!

陽光d女唔掂... 同芙蓉相差好遠!!

價錢太貴,完全唔值,其實多靚女既lee d場o係深圳有好多選擇,價錢平得多,根本無需去lee度!!!

引用:
原帖由 BYOC 於 2009-5-2 01:57 AM 發表 查看引用來源
好明顯係廣告!

價錢太貴,完全唔值,其實多靚女既lee d場o係深圳有好多選擇,價錢平得多,根本無需去lee度!!!
寫乜你都話廣告,無野好講!

無錯芙仔囡囡係多,有個別較特出,但你話兩者相差好遠我唔認同囉!:smile_42:

引用:
原帖由 BYOC 於 2009/5/2 01:57 發表 查看引用來源
好明顯係廣告!

我知陽仔D女係無芙仔D女咁正, 但我BUY個場整體表現, 貴D我都會去, 吹咩!

引用:
原帖由 serangoon 於 2009-5-2 01:03 AM 發表 查看引用來源

如果你覺得芙仔陽仔係西埸, 咁你提供D你認為唔係西場, 服務好, 又多靚女, 收費又合理既場比我地仲好喇, 攪咁撚多野
我好同意師兄所講,踩人容咩易,要提供好場出來先至有用,等大家試過真係好,你所講嘅才會有說服力:smile_34:。

引用:
原帖由 CrazyDiamond 於 2009-5-2 08:09 AM 發表 查看引用來源

我好同意師兄所講,踩人容咩易,要提供好場出來先至有用,等大家試過真係好,你所講嘅才會有說服力:smile_34:。
喺呢度提供好場只會俾人話出AD, 所以不會提供,報告過程已經好足夠

引用:
原帖由 nokia8110 於 2009-5-2 12:19 PM 發表 查看引用來源

喺呢度提供好場只會俾人話出AD, 所以不會提供,報告過程已經好足夠
俾人話出AD,好過有人報公安

陽光把鬼......請都唔去

引用:
原帖由 nokia8110 於 2009-5-2 12:59 AM 發表 查看引用來源

唉,我都講咗唔知有無用啦,但做咗好過無做,我只可以同你講係有啲唔識Ching問我先至登啲網出嚟俾佢哋用,但有幾多人做同有無效就真係唔知囉,我做咗咪揚聲之嘛,我其 ...
don't fucking talk...
name some so-called 好 場 益 吓 C- hing....
否 則 你 根 本  是 变 9 態:smile_27:

引用:
原帖由 nokia8110 於 2009-5-2 12:19 PM 發表 查看引用來源

係咪廣告,d 真係玩開既人會識得分,你玩過有咩正場咪share下俾大家聽囉
你而家係complain 佢服務唔好,咁你就去消委會啦,你拉鳩人進行黃頁真係笑死人

引用:
原帖由 serangoon 於 2009-5-2 12:28 AM 發表 查看引用來源

我同楊主管FRIEND D, 阿MAY就多數打下招呼
同陽部長傾計好開心嫁,佢講緊野都識得笑,不過多數返早班
我就成日半夜三更先去  :smile_19::smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆