上一頁下一頁
發新話題

我既第一次ons

收藏  |  訂閱
237  24.9k

引用:
原帖由 chifai88 於 2009-4-13 12:17 AM 發表 查看引用來源
玩時玩梗係要做安全措施
頭一兩Q佢想唔用dom, 我都話小心d好
但到第三Q, 佢含含下一下坐落黎....
所以一晚就算
:smile_27::smile_27:咁危險...

引用:
原帖由 chifai88 於 2009-4-13 12:17 AM 發表 查看引用來源
玩時玩梗係要做安全措施
所以一晚就算
我都遇過d既既女女.....好得人驚..

引用:
原帖由 chifai88 於 2009-4-13 12:17 AM 發表
玩時玩梗係要做安全措施
所以一晚就算
你應該好happy架,唔介使用dom喎,男人唔係好既咩?

引用:
原帖由 1.5公升 於 2009-4-13 12:19 AM 發表

我都遇過d既既女女.....好得人驚..
點得人驚法?

引用:
原帖由 catlittle 於 2009-4-13 00:20 發表 查看引用來源

你應該好happy架,唔介使用dom喎,男人唔係好既咩?
小心d好
:smile_13:

引用:
原帖由 catlittle 於 2009-4-13 12:21 AM 發表 查看引用來源

點得人驚法?
如果ons...太危險喇~~~有時唔係為左一時enjoy就去馬架ma...

無錯..冇男人like用..包括我都唔like...不過都係安全d好既....因為有時連佢都唔知自己有咩事....萬一有時果一個係我...

咁我就真係害左佢....

除非已經好了解大家既背景同生活習慣...起碼唔用都安心d啦^^

引用:
原帖由 1.5公升 於 2009-4-13 12:23 AM 發表

如果ons...太危險喇~~~有時唔係為左一時enjoy就去馬架ma...

無錯..冇男人like用..包括我都唔like...不過都係安全d好既....因為有時連佢都唔知自己有咩事....萬一有時果一個係我...

咁我就真係害左佢....
...
係未講遇過d咩得人驚既囡囡喎

回覆 1# 的帖子

hihi...你又唔洗傷心既,講真三十歲既女人係幾有女人味,靚妹係後生,不過唔會有成熟既味道...可能我個人口味都係鍾意d熟女,不讑談吐同床上既功夫都比起靚妹好既...

引用:
原帖由 catlittle 於 2009-4-13 12:29 AM 發表 查看引用來源

係未講遇過d咩得人驚既囡囡喎
我以為自己狼死~~~原來仲有女女狼過我....小弟唔係玩開咩ons既....不過有次又係同個netfd出黎~~

大佬..我都未ready好..就叫我去open room~~唉~~仲要唔車車..就上馬...攪到我冇哂mood~~~

引用:
原帖由 1.5公升 於 2009-4-13 00:33 發表 查看引用來源

我以為自己狼死~~~原來仲有女女狼過我....小弟唔係玩開咩ons既....不過有次又係同個netfd出黎~~

大佬..我都未ready好..就叫我去open room~~唉~~仲要唔車車..就上馬...攪到我冇哂mood~~~
佢唔吸引咩??:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆