上一頁下一頁
發新話題

乜綁住好好玩咩

收藏  |  訂閱
77  10.9k

引用:
原帖由 FIONA. 於 2009-3-28 04:33 發表
早2晚~因為同男友晏交
去左個FD度訓...上去飲左陣酒
佢就俾左套睡裙我換(佢話係佢ex留低)
到3點幾訓啦
點知訓訓下發覺個FD攬住我
咁我咪推開佢囉
佢突然發左狂咁
搵條皮帶反綁我對手
又用條毛巾仔塞住我把口 ...
如果我係妳條仔知妳咁....我一定會第一時間飛咗妳.....

又係呢篇野???
小姐,
點解妳好似,
每個幾個月就俾個friend強姦咁既....

引用:
原帖由 Roy331 於 15-4-2009 05:20 PM 發表 查看引用來源
又係呢篇野???
小姐,
點解妳好似,

我估有兩個原因, 一係就係佢個樣易俾人蝦, 俾人食住果種..

一係就佢一個月作一個故仔   :smile_45:

引用:
原帖由 龍寶寶 於 15-4-2009 03:36 PM 發表 查看引用來源
雖然咁樣或者你會覺得喺幾刺激,不過你要知呢樣嘢本身喺錯,無論你自己or你個fd……而你個fd就仲離譜,咁都可以做得出,如果你繼續由佢真喺唔知下次會做D咩出黎,所以你要好好地考慮下啦,必 ...
我都係咁話.. 情侶or兩公婆就話姐 :smile_38:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-3-28 02:28 PM 發表 查看引用來源
大姐呀, 起碼要你同意先可以咁玩架, 否則等於強姦你:smile_22:
咁唔識c, 下次俾人輪大米, 咪上嚟喊呀:smile_34:
下次被人輪佢可能又話好玩, 其實樓主應該去睇心理醫生, 被人強都咁開心走黎出POST

引用:
原帖由 Roy331 於 2009-4-15 05:20 PM 發表 查看引用來源
又係呢篇野???
小姐,
點解妳好似,
請睇清楚日期!!!!!
個post係俾人推上黎
唔係我自篇自演每個月寫一篇上黎

痴孖根!!!

引用:
原帖由 master_slave 於 2009-4-15 05:47 PM 發表

我都係咁話.. 情侶or兩公婆就話姐 :smile_38:
睇您個ID就知你成日玩呢味嘢啦~~~~~~~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 FIONA. 於 2009-4-15 07:53 PM 發表 查看引用來源

請睇清楚日期!!!!!
個post係俾人推上黎
唔係我自篇自演每個月寫一篇上黎

痴孖根!!!
咁正面d, 你要想下點保護自己, 下次你個fd同你玩大佢又s.m又, (一班男人輪住上)多p, 開埋你後花園等,  咁你點頂, 佢紮住你喎, 塞埋你個口, 你想叫救命, 或姐同佢地講你頂唔住都唔得, 想下都:smile_27: , 下次打死都唔好再呢d人來往, 有一次就有第二次。

引用:
原帖由 FIONA. 於 2009-3-28 04:33 AM 發表 查看引用來源
早2晚~因為同男友晏交
去左個FD度訓...上去飲左陣酒
佢就俾左套睡裙我換(佢話係佢ex留低)
到3點幾訓啦
點知訓訓下發覺個FD攬住我
咁我咪推開佢囉
佢突然發左狂咁
搵條皮帶反綁我對手
又用條毛巾仔塞住我把口 ...
綁不嬲都好好玩架啦:smile_30:

回覆 1# 的帖子

我可以幫妳試多次wo

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆