上一頁下一頁
發新話題

扯旗問題

收藏  |  訂閱
82  18.8k

引用:
原帖由 kitkithong 於 2009-4-2 12:14 AM 發表 查看引用來源
攤精液邊個清呀...
當然係我細佬自己啦
唔通我幫忙meh?

你同佢講:你咁細個打飛J好難高架
可能佢唔會打..........:smile_45:

引用:
Becoz i cannot use the msg fuction.

So you can leave the MSN to me =]
Thx.
本帖隱藏的內容需要積分高於 999999999 才可瀏覽

我好少會同朋友一齊傾依D問題..
又好少會同朋友游完水一齊沖涼.

引用:
我好少會同朋友一齊傾依D問題..
又好少會同朋友游完水一齊沖涼.
同唔同fd傾只係個人選擇問題。當然,唔會好正經咁同fd話:「不如我哋今日講講打飛機嘅問題......」一定係有啲嘢引起大家討論。

至於游完水一齊沖涼,當然唔會同一隔,但有時無遮無擋,大家見到大家,都冇辦法。其實,唔一定游水,有時打完波一齊係更夜室嘅沖涼隔沖完出嚟,大家赤裸裸都好平常,唔一定次次都會有嘢發生。:smile_15:

引用:
原帖由 拜一刀 於 2009-4-5 02:12 AM 發表 查看引用來源

同唔同fd傾只係個人選擇問題。當然,唔會好正經咁同fd話:「不如我哋今日講講打飛機嘅問題......」一定係有啲嘢引起大家討論。

至於游完水一齊沖涼,當然唔會同一隔,但有時無遮無擋,大家見到大家,都 ...
可能我d朋友們都比較保守,唔會講依d野啦~
游完水一齊沖涼就試過一次嚕..都係因為佢無帶沐浴露等東西:smile_27:

don't think of sex always la, only 13 too  young la.

beware of gay ar:smile_39:

引用:
原帖由 拜一刀 於 2009-4-4 07:50 PM 發表 查看引用來源

**** 本內容被作者隱藏 *****
??

你想回我d咩?
thx~

引用:
原帖由 FB9469 於 2009-4-6 07:42 PM 發表 查看引用來源

??

你想回我d咩?
thx~
佢想比msn你,但比版主快一步del左:smile_30:

引用:
原帖由 lopw. 於 2009-4-6 09:50 PM 發表 查看引用來源

佢想比msn你,但比版主快一步del左:smile_30:
會del架?:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆