上一頁下一頁
發新話題

250209~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~啟天回歸

收藏  |  訂閱
736  5.2k

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-25 09:39 發表 查看引用來源

起係 d 唔方便0既地方...咪又係慘....又變就第二個天水圍

有間自己既屋好唔同
  我想有個家:smile_13:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-2-25 09:41 AM 發表 查看引用來源

有間自己既屋好唔同

:smile_13::smile_13: 又係唔同 d 0既

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-25 09:35 AM 發表

http://www.facebook.com/note.php?note_id=52498224229#/home.php?ref=logo

你睇下揀唔揀到相 :smile_41: 唔知開唔開到呢
開唔到呢?:smile_41:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-25 09:43 發表 查看引用來源

:smile_13::smile_13: 又係唔同 d 0既

有間屋有個老婆
  咁已經好幸福:smile_40:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-2-25 09:41 AM 發表

有間自己既屋好唔同

你一定得既....就算露宿者都有露宿者之家啦!

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-2-25 09:45 發表 查看引用來源
你一定得既....就算露宿者都有露宿者之家啦!

咁係公家
  我要私家:smile_38:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-2-25 09:44 AM 發表

有間屋有個老婆
  咁已經好幸福:smile_40:

咁都要睇下個老婆靚唔靚同煩唔煩架....:smile_38:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-2-25 09:46 AM 發表

咁係公家
  我要私家:smile_38:

咁你可以公器私用架嘛!

引用:
原帖由 js27 於 2009-2-25 09:36 AM 發表

係呀, 你話樓主頭象似唔似丁生:smile_30:
相似度 9 成!:smile_30:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-2-25 09:47 發表 查看引用來源
咁都要睇下個老婆靚唔靚同煩唔煩架....:smile_38:

最緊要相親相愛同俾到安全感我
  我個人冇咩安全感:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆