上一頁下一頁
發新話題

不是一個人睡‧CA情人節浪漫之旅

收藏  |  訂閱
148  10.4k

多謝ching報告,我都去過東x,差唔多3個月前,但冇你講得咁好玩!!!

引用:
原帖由 阿敵 於 2009-2-15 11:36 PM 發表 查看引用來源

食家師兄~(你知邊個啦~)
喺康記選唔到就即打電話去怡東喇~
對方回覆~得五個囡囡~
我地四個人.....
當然可以食家自己一個人去~
但食家同對方都同一諗法~
食家:唔去好過~
對方:唔黎好過~
:smile_30:
不過那部長都算有良心.....實話實說, 如果就唔呃你們去了就更弊, 一來一回返回頭好o的野都被人mark了

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-2-15 11:30 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=191542182&ptid=9088374][/url]

敵兄....我也一樣只是沐一沐(大小)足, 冇咁勁再來多個全套了......

重有下次有機會叫埋兄弟一齊見識吓巨型大池呀......
我鐡定7月27號去GA喇
無人去我自己一個人去~
生日一人團~~
:smile_34:
引用:
原帖由 俊二千 於 2009-2-15 11:32 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: :smile_13: 預埋我呢果新人

不過果個池唔係好巨
夠3男3女浸架咋
我坐池邊一齊吹............水都得GA~
:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-2-15 11:42 PM 發表 查看引用來源

不過那部長都算有良心.....實話實說, 如果就唔呃你們去了就更弊, 一來一回返回頭好o的野都被人mark了
食家係老手~
常客~
部長昆佢一次以後無咗個熟客~仲要比人小鑊金~仲衰~
:smile_40:

我地去康記我都只係記得打去確定我地四個人有四間房嗎??
房錢幾多囡囡小費幾多~
最重要嗰樣有幾多囡我都唔記得問~

都係食家師兄提起先記得~
要食家師兄再打去問吓~

所以有時的確要跟啲老手如食家俊哥嗰啲去玩先得~

團長嗰時就仲喺K房陪人劈緊~~
:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 阿敵 於 2009-2-15 11:36 PM 發表 查看引用來源

食家師兄~(你知邊個啦~)
喺康記選唔到就即打電話去怡東喇~
對方回覆~得五個囡囡~
我地四個人.....
當然可以食家自己一個人去~
但食家同對方都同一諗法~
食家:唔去好過~
對方:唔黎好過~
:smile_30:
一早同你講CA同CP,晚上係唔多女
正常去完K去美記沖果涼訓番覺回復體力
第日先去SAUNA,日間怡東先免房費
晚上去要比百幾蚊房費
去美記或黃金玩果浪漫或又係百幾
點解唔玩果浪漫散下酒氣第日再去SAUNA
:smile_13: :smile_13: 我唔係太熟所以祗知道少少

引用:
原帖由 阿敵 於 2009-2-15 11:48 PM 發表 查看引用來源

食家係老手~
常客~

房錢幾多囡囡小費幾多~
最重要嗰樣有幾多囡我都唔 ...

團長都係同我一樣鐘意以酒會友
唔玩到最後都唔捨得放低隻杯

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-2-15 11:42 PM 發表 查看引用來源

佢咁講得好大機會果晚佢地好爆
無房或無女

不過佢地睇到果電話號碼之前無紀錄幫襯過
佢地其實會有少少戒心

引用:
原帖由 阿敵 於 2009-2-15 11:48 PM 發表 查看引用來源

食家係老手~
常客~

房錢幾多囡囡小費幾多~
最重要嗰樣有幾多囡我都唔 ...
可以帶埋俊仔去嗎
:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 user1668 於 2009-2-15 11:41 PM 發表 查看引用來源
多謝ching報告,我都去過東x,差唔多3個月前,但冇你講得咁好玩!!!
呢一點就真係好睇果媽咪了
要玩遊戲講真就大把
咩高山流水,打高爾夫球,講到講唔晒
要睇果媽咪點搞果氣氛

回覆 1# 的帖子

嘩...幾好玩咁喎...!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆