上一頁下一頁
發新話題

徵18-88任何可以傾心底話的朋友(part10)

收藏  |  訂閱
736  5.0k

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-15 10:43 AM 發表 查看引用來源

你好開心喎
係喎你唔係睇卡通嫁咩?:smile_13:
咁快睇完?:smile_14:

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-15 10:41 AM 發表 查看引用來源

恭喜你.....可以很快離開痛苦...會很快冇事..
知道嗎
但錯吾係單方面我感好内久

引用:
原帖由 d1barry 於 2009-2-15 10:48 AM 發表 查看引用來源

感你可以做既都做哂
最後都係感既結果都冇計嫁
除非你覺得自己對佢有好多不足之處啦

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-2-15 10:51 AM 發表 查看引用來源

感你可以做既都做哂
最後都係感既結果都冇計嫁
除非你覺得自己對佢有好多不足之處啦
都有架

引用:
原帖由 d1barry 於 2009-2-15 10:53 AM 發表 查看引用來源

都有架
感而家到左咁既地步
唯有好好記住自己既不足
下次再做好d啦
我諗都明白,可以造成今日感既結果
一定係大家出現左一d大問題先會

過左去既事
可以係你既回憶
係你既經驗
但唔可以係你既全部

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-15 10:20 AM 發表 查看引用來源

我明白的..我之前的男朋友..情愿平安晚陪人都唔陪我:smile_35: :smile_35:生日無表示過陪我.
我永遠都是後備...個心仔日日痛到死....你要堅強呀 她唔錫你....重有好多人錫你的..
嗯~ 小天使見到月影再次展現真我的風采:smile_40:實在太好啦~  相信每一個月影的好朋友也想妳開開心心的啊~
http://www.youtube.com/watch?v=axixN95x5sM&feature=related

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-2-15 10:59 AM 發表 查看引用來源
過左去既事
可以係你既回憶
係你既經驗
但唔可以係你既全部
可能男女有別她一定吾會覺自已有錯

傻瓜阿9~ 小天使現在要出去食個美味的早餐先啦~ see you later ~ :smile_15:

引用:
原帖由 d1barry 於 2009-2-15 10:48 AM 發表 查看引用來源

婚姻破裂一定是雙方都有問題,你曾經努力過..都無法改變.便要學識放手.......
嘅然大家都活在痛苦裡..退下來不失對大家的止痛藥...
請你不必內疚....你已盡左力呀!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆