上一頁下一頁
發新話題

新春開年團....1月27(初二)(花刀之夜)住四星魚信全包440蚊.齋唱K250蚊

收藏  |  訂閱
1.9k  49.7k

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-12-29 10:33 AM 發表 查看引用來源

獨行俠既意思 咪就係一個人上去找kk囉...
都無去邊度玩....
食下飯 屋企睇電視 打下機咁咋....
兩個人去d平酒吧玩...
屋企買支紅酒我地自己玩....呵呵
哈哈,咁早就退休?.....

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-12-29 10:33 AM 發表 查看引用來源

獨行俠既意思 咪就係一個人上去找kk囉...
都無去邊度玩....
食下飯 屋企睇電視 打下機咁咋....
兩個人去d平酒吧玩...
屋企買支紅酒我地自己玩....呵呵
HOHO....... 簡直新婚生活呀.......:smile_30:

我下午上去........

引用:
原帖由 CP-5 於 2008-12-29 10:35 AM 發表 查看引用來源

HOHO....... 簡直新婚生活呀.......:smile_30:
又唔係你想像中咁
你睇我好, 我睇你好姐....:smile_13:

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-12-29 10:34 AM 發表 查看引用來源
哈哈,咁早就退休?.....
邊有?!

峰, 搵屋單野,我提議最好過完農曆新年至諗...因為到時候會有多D OFER,同埋睇定D先,唔好太沖動...

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-12-29 10:40 AM 發表 查看引用來源

又唔係你想像中咁
你睇我好, 我睇你好姐....:smile_13:
最重要開心就得啦,出去玩都係要呢D啫~~~!!!

引用:
原帖由 老還童 於 2008-12-29 02:28 AM 發表 查看引用來源

D傻仔比人呃..關我咩事.
比人呃完仲當人神咁拜....:smile_42:
係叻就唔洗跟團啦...佢開post為乜丫.
咪就係搵d傻仔請佢叫雞囉....:smile_38:
我知你邊個啦,你唔駛咁玩下麻,你話要過黎玩,不過唔飲酒,齋唱K,可唔可以唔收你錢?我當時話唔系咁好,我話DJ小費都400,開房費都300,呢D硬性消費系均分,再除翻落黎筆直飲酒,我已經將折扣打埋落黎玩,你自已去玩都末必可以飲到每人十支酒,人多參加我先有D著數,人少參加就無SO,唔收你錢對其他團友唔公平!你而家就黎玩野?:smile_22:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-29 11:39 AM 發表 查看引用來源
我知你邊個啦,你唔駛咁玩下麻,你話要過黎玩,不過唔飲酒,齋唱K,可唔可以唔收你錢?我當時話唔系咁好,我話DJ小費都400,開房費都300,對其他團友唔公平!你而家就黎玩野?:smile_22:
齊坐陪唱...咁要比翻錢佢...
同d女爭食..

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-29 11:39 AM 發表 查看引用來源
我知你邊個啦,你唔駛咁玩下麻,你話要過黎玩,不過唔飲酒,齋唱K,可唔可以唔收你錢?我當時話唔系咁好,我話DJ小費都400,開房費都300,對其他團友唔公平!你而家就黎玩野?:smile_22:
下次我地貼埋小費俾佢:smile_34: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆