上一頁下一頁
發新話題

新手跟人上去玩要小心

收藏  |  訂閱
133  10.3k

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-12-23 01:20 AM 發表 查看引用來源
剛才我出貼(上太空唔好揾我)原來上去果兩個人係今日先識,訂房的人騙去另一人一部電話及數千元現金 留下該名青年在k房,現在都唔知點搞:smile_27: 仲同媽咪話識我定房,好在阿叔個朵都幾硬淨:smile_27: 唔 ...
騙案過程係點:smile_41:

thanks for sharing

引用:
原帖由 mason1m 於 2008-12-23 09:52 發表 查看引用來源
You need to pick those professional people like us to go with you. We do not srew up other for few thousand yuans. Managers and engineers have too much to lose for few thousands yuans. Give me your e- ...
師兄係專業?? 扯皮條呀?? 仲叫人留電郵... 睇版規先 reply 啦 :smile_19:

引用:
原帖由 cponly 於 2008-12-23 05:47 PM 發表 查看引用來源

騙案過程係點:smile_41:  
苦主回來了,過程未得苦主同意唔講啦,總損失12000左右:smile_27:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-23 06:35 PM 發表

師兄係專業?? 扯皮條呀?? 仲叫人留電郵... 睇版規先 reply 啦 :smile_19:
講得好:smile_38: you are my hero:smile_30:

用得個8千幾蚊既電話,一係就好有米,一係就好扮野,咁容易比人呃,電話同錢都比晒人,唔好返黎好過啦。:smile_39:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-12-23 20:43 發表 查看引用來源

苦主回來了,過程未得苦主同意唔講啦,總損失12000左右:smile_27:
買個貴貴教訓啦....

引用:
原帖由 sam2062 於 2008-12-23 09:07 PM 發表 查看引用來源
用得個8千幾蚊既電話,一係就好有米,一係就好扮野,咁容易比人呃,電話同錢都比晒人,唔好返黎好過啦。:smile_39:
你又唔識佢...咁講又有點兒那個啵~~話哂都係brother~

咩電話8000銀...... 點解甘都比人呃到第一日識咋喎

唔係呀嗎, 佢又會甘蠢比人呃, 條騙子咁可惡, 真係要公開佢啲惡行

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆