上一頁下一頁
發新話題

『 FOREVER......』(完)

收藏  |  訂閱
299  35.2k

引用:
原帖由 jonlai 於 2008-12-15 03:01 AM 發表 查看引用來源

你發夢見過佢幾多次?
我都明白過種....好似曾經好近..但又好似好遠既感覺....
就好似近期黃昏時間行出街.....
個種天色...個種心情...:smile_24:
如果講夢見佢.......我諗都好多次.....但多數都係4年前 佢say no 之後個時.....
這麼近哪麼遠.......她永遠都係我呢一生人既好回憶......
有時人就係要痛過 錯過...失去過才會得到成長.......

在這一息間 只要合上你的雙眼
任呼吸節奏 去延續浪漫
不講究 不追究
再沒時間 感嘆

在我一生中 今晚又佔幾多比重
或者一回頭 似童年造夢
多響往 多興奮 也被時間操縱

一宿之後 是否感到足夠
一生裡頭 永遠再沒然後
愛 也許不過一場等候
等 寂寞溜走

沒記憶的鐘 不會被你愛心操縱
或者天明時 愛情全沒作用
即使你 即使我 也沒時間 心痛

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 03:15 AM 發表 查看引用來源

如果講夢見佢.......我諗都好多次.....但多數都係4年前 佢say no 之後個時.....
這麼近哪麼遠.......她永遠都係我呢一生人既好回憶......
有時人就係要痛過 錯過...失去過才會得到成長.......
送隻歌俾你...alan tam 既...唔知你聽過未...
我當年都因為一d年少既感情事...聽左好多日..

引用:
原帖由 jonlai 於 2008-12-15 03:18 AM 發表 查看引用來源

送隻歌俾你...alan tam 既...唔知你聽過未...
我當年都因為一d年少既感情事...聽左好多日..
咩歌?.?haha 呢家成日聽何韻c 首木紋咋~~hahah再唔係 林峰首 愛不疚同愛在記憶中找你

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 03:20 AM 發表 查看引用來源

咩歌?.?haha 呢家成日聽何韻c 首木紋咋~~hahah再唔係 林峰首 愛不疚同愛在記憶中找你
隻alan.. 好耐好耐 lu....
http://www.rickytong.com/ATMDB/song.cfm?song_id=180
希望唔會俾版主扣我分啦....

我淋jonlai c兄巳經張佢年少既感情事放左係賭馬身上...希望恨哥可以學下佢la:smile_35:

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-15 03:31 AM 發表 查看引用來源
我淋jonlai c兄巳經張佢年少既感情事放左係賭馬身上...希望恨哥可以學下佢la:smile_35:
又無乜wor...
馬都唔係成日賭...
牌就打得多.....
我個d感情事...已經係中三既一次暑期活動....

:smile_34: 踢下你就頂唔字..點出黎行呀?

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-15 03:31 AM 發表 查看引用來源
賭馬我又無乜興趣......賭波我買親主客和都唔係和就開對家..................買到我灰呀~~~^^"唔買個時tip 又中架啵

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 03:35 AM 發表 查看引用來源

賭馬我又無乜興趣......賭波我買親主客和都唔係和就開對家..................買到我灰呀~~~^^"唔買個時tip 又中架啵
haha 我淋住聖誕玩大佢 到時記住tip返2道比小弟

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆