上一頁下一頁
發新話題

講故事 (新增內容: 下集大結局 )

收藏  |  訂閱
446  69.9k

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-6 03:21 PM 發表 查看引用來源

-----------------------------------------------------------
未完.....一路同你地傾解, 一路講......

繼續去片......

咁第一次仆野....故事發生係 一個中秋節既晚上....

平日只可以摸下波....摸下西. ...
都未入到...已經射左落佢既大腿度.....!!!!!<----C兄...你E句好正....搞到我忍唔住笑左出黎...不過我第1次都唔好得你好多

Ar Kei 哥.... 我諗個個男人既第一次都差唔多...大同小異...right >>???

引用:
原帖由 cheungwn 於 2008-12-6 03:16 PM 發表 查看引用來源

ec-photo得丫
頭先上唔到,試下先
不過唔知佢會唔會好似frickr咁會reject sexy pic

呢個係相簿,冇得link圖喎

引用:
原帖由 劍俠三少爺 於 2008-12-6 03:16 PM 發表 查看引用來源

:smile_35:
c 兄...今次食粥食飯睇你呢....
5好咁講啦
angela 好大方架...........我呢d 電腦白痴幫5到佢架
不過佢自己都會搵到好用既website 啦

引用:
原帖由 american1234 於 2008-12-6 03:27 PM 發表 查看引用來源

5好咁講啦
angela 好大方架...........我呢d 電腦白痴幫5到佢架
不過佢自己都會搵到好用既website 啦
me 2....:') :')

咁唯有同佢講聲加油....我地支持你....:smile_38: :smile_38:

樓主既第一次係幾歲呀?

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-6 03:26 PM 發表 查看引用來源
Ar Kei 哥.... 我諗個個男人既第一次都差唔多...大同小異...right >>???
有時同FD傾返...真係差唔多架JA...哈
我第一次...唔係好快出....
係入極都入唔到....哈哈....仲要入到炆...之後發皮氣話唔搞...
停左陣....最後又係唔忿氣....再試多次先入到.....
宜家諗返起都覺得好搞笑

引用:
原帖由 american1234 於 2008-12-6 03:29 PM 發表 查看引用來源
樓主既第一次係幾歲呀?
唔好只係問樓主啦...大家一齊傾....
我好遲...18先第一次

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-6 03:27 PM 發表 查看引用來源

頭先上唔到,試下先
不過唔知佢會唔會好似frickr咁會reject sexy pic
----------------------------------------------------------------------------
多得 EdenAngela姐..令我地增色不少.....!

話時話...上次係呢度有位ching....要求同我交換相....

佢俾左好多佢同佢女友...SP 之正相我....睇到我流晒血!!....!

引用:
原帖由 劍俠三少爺 於 2008-12-6 03:28 PM 發表 查看引用來源

me 2....:') :')

咁唯有同佢講聲加油....我地支持你....:smile_38: :smile_38:
加油...!!!加油....! YES

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆