上一頁下一頁
發新話題

[財財] 大除夕PARTY! HAPPY NEW YEAR 2009 (VOL. 3)

收藏  |  訂閱
752  6.3k

引用:
原帖由 上官收音 於 2008-10-27 08:53 PM 發表 查看引用來源
我都食飽入黎睇睇財哥個post先
點解個POST仲未置亮? 係唔係次次要PM版主至得架?

我都食飽黎推推:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-10-27 09:07 PM 發表 查看引用來源
我都食飽黎推推:smile_38: :smile_38:
多謝飯堂審批都黎捧場!

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-27 09:14 PM 發表 查看引用來源

多謝飯堂審批都黎捧場!
見到你想報名咪過黎睇下有冇得呃囉:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-27 09:04 PM 發表 查看引用來源

點解個POST仲未置亮? 係唔係次次要PM版主至得架?
可能行開咗未返卦:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-10-27 09:16 PM 發表 查看引用來源

見到你想報名咪過黎睇下有冇得呃囉:smile_40: :smile_40:
已經報左名啦! 果個比人BAN左既財神到仲會唔會去架?

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-10-27 09:17 PM 發表 查看引用來源

可能行開咗未返卦:smile_13: :smile_13:
已經置亮左啦! 真係要唔該龍版至得!

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-27 09:19 PM 發表 查看引用來源

依加仲聯絡緊佢....:smile_13:

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-27 09:19 PM 發表 查看引用來源

好難講...............佢系資深會員
又熟晒架部,自己會踩上黎:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-10-27 09:22 PM 發表

依加仲聯絡緊佢....:smile_13:  
個qq唔知做咩春,打唔到中文

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆