上一頁下一頁
發新話題

我想問下有無男仔.....

收藏  |  訂閱
483  12.1k

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-11 12:33 AM 發表 查看引用來源
我想搵結婚對象,對方條件係1) 五官要見得人既
                                         (2)月薪一定要起碼三四萬
                                          (3)成熟,大過我高過我
                        ...
難D啵:smile_45: ......
咁既條件既男人,自己唔主動,都會大把女黐埋去,除非佢個樣"七到無倫"又或者好似Tempo男主角

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-11 11:05 PM 發表 查看引用來源

識番個明星女呀,佢地又有錢又靚女:smile_30: :smile_30:
咁使吾使我介紹趙世x公子你識 佢岩你條件 但佢經常講 靚女---有錢一千幾佰夜總會大把

引用:
原帖由 winfishing 於 2008-10-11 11:11 PM 發表 查看引用來源
咁使吾使我介紹趙世x公子你識 佢岩你條件 但佢經常講 靚女---有錢一千幾佰夜總會大把
:smile_45: :smile_45: 乜你咁講架......

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-11 10:59 PM 發表 查看引用來源

咁呢個世界上都應該仲有好男人架嘛....
選擇多, 好都變唔好, 呢個世界就係咁:smile_39:

回覆 63# 的帖子

咁妳平時出街會穿4-5吋高跟鞋

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-11 12:49 AM 發表 查看引用來源
因為呢個係我既dream man.....:smile_40:

但我搵極都搵唔到佢:smile_13: :smile_13:
咁你自己又係一個點既女仔先:smile_41:

引用:
原帖由 alan2018 於 2008-10-11 11:28 PM 發表 查看引用來源
咁妳平時出街會穿4-5吋高跟鞋
我唔會播,至憎,我係仆街街的.....:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2008-10-11 11:29 PM 發表 查看引用來源

咁你自己又係一個點既女仔先:smile_41:
我呀??我咪之前交帶左囉.....性格開朗,成日鐘意笑,性格單純既一個女仔...我可以肯定的是我係一個好女仔...

引用:
原帖由 小柴 於 2008-10-11 11:05 PM 發表 查看引用來源

都有道理喎..讚同
thx~只係見過身邊有朋友就係咁樣...

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2008-10-11 11:07 PM 發表 查看引用來源

難D啵:smile_45: ......
咁既條件既男人,自己唔主動,都會大把女黐埋去,除非佢個樣"七到無倫"又或者好似Tempo男主角
呢排好多POST都係搵我:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆