上一頁下一頁
發新話題

分享及討論下食女、人妻、中女、怨婦等種種經驗及過程🤫😍

收藏  |  訂閱
320  73.0k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-11 11:00 發表 查看引用來源
咁之後係咪反而自己鐘意咁做?
佢一向都鍾意低胸吊帶,但係唔係刻意去引男人昅佢,甚至去博懵非禮佢
及後佢係為咗迎合個老公,之後佢老公更加變本加厲,叫佢著短裙,透明內褲刻意喺公共地方走光,引啲麻甩佬睇
例如明知坐車對面係有幾個麻甩佬嘅,就要佢擘開對腳走下光,或者著條短裙搭車上樓上,引啲男人裝佢裙底
佢老公見到啲男人色迷迷咁𥄫佢老婆,係好興奮,而且條野係正常硬到
久而久之令到idy又尷尬覺得自己好cheap變咗好混亂,畀啲男人偷窺自己都會覺得興奮,佢曾經諗住拒絕佢老公繼續咁做,但係又驚佢老公變成完全陽痿,所以都冇出到口同佢講
之後佢老公仲有啲變態嘢(遲啲講),所以idy係有擔心過佢老公會安排其他男人強姦佢,又或者安排其他男人屌佢畀佢老公睇,當時亦有諗過同佢離婚

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 12:06 發表 查看引用來源

佢一向都鍾意低胸吊帶,但係唔係刻意去引男人昅佢,甚至去博懵非禮佢
及後佢係為咗迎合個老公,之後佢老公更加變本加厲,叫佢著短裙,透明內褲刻意喺公共地方走光,引啲麻甩佬睇
例如明知坐車對面係有幾個麻甩佬嘅,就要佢 ...
咁慘呀!咁佢之後就遇到你?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 12:06 發表 查看引用來源

例如明知坐車對面係有幾個麻甩佬嘅,就要佢 ...
咁即係去到好似biancacensori呢個外國名人兩公婆咁病態

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-11 12:14 發表 查看引用來源
咁慘呀!咁佢之後就遇到你?
佢係經歷咗呢啲遭遇一段時間先遇到我,因為佢對我開始冇乜戒心先講畀我聽

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-11 12:14 發表 查看引用來源

咁即係去到好似biancacensori呢個外國名人兩公婆咁病態
師兄我唔知邊個,指教下

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 13:05 發表 查看引用來源

佢係經歷咗呢啲遭遇一段時間先遇到我,因為佢對我開始冇乜戒心先講畀我聽
冇戒心之後就比你屌埋?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-11 13:17 發表 查看引用來源
冇戒心之後就比你屌埋?😉
要食一件人妻,如果佢對你有戒心一定食唔到
我試過好多次,不同類型嘅

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 13:48 發表 查看引用來源

要食一件人妻,如果佢對你有戒心一定食唔到
我試過好多次,不同類型嘅
仲有乜嘢類型?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-11 13:49 發表 查看引用來源
仲有乜嘢類型?😉
其實都幾多除咗idy,仲有我都算係識佢老公嘅人妻,扮冇老公出嚟偷食嘅,人哋嘅二奶,一啲比較師奶型,甚至少女遲啲慢慢講以前成日出嚟蒲出嚟玩,係好多艷遇

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 15:35 發表 查看引用來源

其實都幾多除咗idy,仲有我都算係識佢老公嘅人妻,扮冇老公出嚟偷食嘅,人哋嘅二奶,一啲比較師奶型,甚至少女遲啲慢慢講以前成日出嚟蒲出嚟玩,係好多艷遇 ...
咁正呀!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆