上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1652, Picture #1657, #1659)

收藏  |  訂閱
1.7k  524.2k

引用:
原帖由 250774 於 2024-6-20 10:56 發表 查看引用來源
要寫完咁多年經歷,好考師兄既記憶同耐性,加油💪
老實講,對話內容有啲一定記得,有啲就比較模糊,唯有盡量去還原。
但發生嘅事情來龍去脈就一定記得好清楚,永世難忘!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 09:27 發表 查看引用來源
我同Athena喺98年8月中正式開始拍拖,當時Athena就嚟31歲。我當時只有25歲。正正係老人家口中所謂嘅「六沖、七沖」。呢個仍係我哋最後未能收成正果嘅其中一個原因。
佢來自一個好保守嘅潮州人家庭,佢仲有一個細佢2年嘅 ...
好正呀!師兄!期待再期待下一集
多謝師兄

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 09:27 發表 查看引用來源
我同Athena喺98年8月中正式開始拍拖,當時Athena就嚟31歲。我當時只有25歲。正正係老人家口中所謂嘅「六沖、七沖」。呢個仍係我哋最後未能收成正果嘅其中一個原因。
睇到都想屌爆佢

引用:
真係好正,之後係咪終於可以直搗黃龍?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-20 12:25 發表 查看引用來源
真係好正,之後係咪終於可以直搗黃龍?😬
欲知後事如何,請看下回分解!
Sorry….. 係好多下回之真。
🤣🤣🤣

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-6-20 11:38 發表 查看引用來源
睇到都想屌爆佢
你唔係第一個咁講

引用:
原帖由 ng320laser 於 2024-6-20 11:38 發表 查看引用來源

好正呀!師兄!期待再期待下一集
多謝師兄
多謝支持🙏🙏🙏

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 12:27 發表 查看引用來源

🤣🤣🤣
仲要等咁耐?

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 12:27 發表 查看引用來源

🤣🤣🤣
師兄…咁就要快手啲啦😏😏😏
好多師兄等待中😎

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 12:29 發表 查看引用來源

你唔係第一個咁講
睇黎佢有玩開3,4P😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆