上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#31 - 單身日誌 ( P.1, 2 )

收藏  |  訂閱
3.1k  28.0k

引用:
原帖由 GymHard 於 2018-7-23 04:16 PM 發表 查看引用來源

龍兄你哋打牌咩玩法?
廣東牌?
係啊,最傳統果種喳.台灣既無人玩,就無機會接觸.
其實我地果時玩錢都係好少錢,始終呢D都只係娛樂,唔好傷感情.玩下喳.......

引用:
原帖由 dragonbone 於 23-7-2018 16:19 發表 查看引用來源

係,希望大家開始摸索出,2個女仔性格上既分別.
但有一點我想帶出,係Lucy係度改變緊,佢有一樣我好介意既,就係事無大小都會呷乾醋既性格消失左,可能我表達得唔太好,但慢慢發現,原來有人教緊佢,應該點做一個好女仔應該有既態度. ...
唔通係Mandy教Lucy咁做?🤔🤔

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-7-23 04:18 PM 發表 查看引用來源

醫院只能吊鹽水。。乜都做5到。。只有中醫先搞到
師兄有小情人,太后亦照顧周到,呢點我極之欣賞.
2者都應取得平衡,非常好.
悶就睇住我個UPDATE先,HAHA..........UPDATE左啦~~:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 23-7-2018 16:21 發表 查看引用來源

係啊,最傳統果種喳.台灣既無人玩,就無機會接觸.
其實我地果時玩錢都係好少錢,始終呢D都只係娛樂,唔好傷感情.玩下喳.......
我嗰時都係打好細
邊個贏就請食宵夜
志在聚下娛樂下

引用:
原帖由 GymHard 於 2018-7-23 04:23 PM 發表 查看引用來源

U got it MAN~~~~

其實Mandy真係出場機會唔多呢,但就會關佢事囉.

引用:
原帖由 GymHard 於 2018-7-23 04:23 PM 發表 查看引用來源

但每個男人喜好唔同,又邊有咩應唔應有嘅態度呢? 都係人夾人緣

引用:
原帖由 dragonbone 於 23-7-2018 16:24 發表 查看引用來源

U got it MAN~~~~

其實Mandy真係出場機會唔多呢,但就會關佢事囉.
令我更加期待你下次嘅更新😆😆
Mandy雖然出現得少但佢嘅作用好大

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-23 04:27 PM 發表 查看引用來源

但每個男人喜好唔同,又邊有咩應唔應有嘅態度呢? 都係人夾人緣
人夾人緣好緊要,夾到就自自然然想一齊
不過Mandy可能教路,龍兄鍾意咩類型既女仔,教Lucy點做

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-23 04:27 PM 發表 查看引用來源

係,其實每個男人都BUY唔同性格既女人,即我意思就算女人本身已吸引.
係相處上,我相信有人鐘意LUCY既態度亦有人喜歡SYLVIA既直接.

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-7-23 04:33 PM 發表 查看引用來源

人夾人緣好緊要,夾到就自自然然想一齊
不過Mandy可能教路,龍兄鍾意咩類型既女仔,教Lucy點做
Mandy係較為思想成熟既女仔.遲D有機會再描述下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆