上一頁下一頁
發新話題

有男,女朋友,但仲需要情人嗎。

收藏  |  訂閱
709  18.6k

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-13 03:14 AM 發表 查看引用來源

唔係需要同人交代,只係如果只係sp
我會用另一種方法同佢相處,以唔係好似依家咁當佢係情人/男友咁相處囉:smile_45:
如果係情人..中間感情糾纏又係煩, 所以唔承認唔否認係最好..
你自己感覺到係點就得...佢有無花心思氹你同你傾計態度係點,對你有幾重視自己心知..
如果要好明白清楚件事都差唔多完結

你地慢慢傾,行要訓了

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2013-2-13 03:15 AM 發表 查看引用來源
:smile_38:
好好享受目前的過程和開心,就是最好,其他其實都唔係咁重要。
可能我份人比較鐘意清清楚楚
不過唔緊要啦,佢本身份人比較慢熱同唔係咁主動
耐左應該會由大家既相處過程中搵到我想知既答案

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2013-2-13 03:18 AM 發表 查看引用來源
你地慢慢傾,行要訓了
晚安..bye bye

我都訓喇...:smile_o13:

引用:
原帖由 宅男歐吉桑 於 2013-2-13 03:17 AM 發表 查看引用來源

如果係情人..中間感情糾纏又係煩, 所以唔承認唔否認係最好..
你自己感覺到係點就得...佢有無花心思氹你同你傾計態度係點,對你有幾重視自己心知..
如果要好明白清楚件事都差唔多完結
佢一時時架咋,佢本身係一個好理性既人,所以亦唔會表露得太多
佢做一樣野習慣諗過先做
除非佢飲左酒,飲左酒先會自然d,
同會表達多d:smile_44:

早抖2位:smile_o07:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-13 03:22 AM 發表 查看引用來源

佢做一樣野習慣諗過先做
你太認真就會好傷架喇

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-2-13 03:22 AM 發表 查看引用來源

佢做一樣野習慣諗過先做
通常男人都係咁.講野比少.
你想知多d野,咪得閑比多d酒佢飲囉.

引用:
原帖由 宅男歐吉桑 於 2013-2-13 06:55 PM 發表 查看引用來源

你太認真就會好傷架喇
未必啦.大家都知個定位

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆