上一頁下一頁
發新話題

沈船沈到無得救:我和她在深圳的故事(Update #183)(中轉站決定:信心動搖)

收藏  |  訂閱
593  46.3k

引用:
原帖由 passsol 於 2010-1-20 03:19 PM 發表 查看引用來源
你比我幸運:smile_o03:
師兄你點不幸法?

Thanks for sharings:smile_40:

愈睇愈火都哩呀,這不算沉船,而是妳條女沉船就真...
你揾萬半至2萬,她都肯跟你,你己三生有幸啦,如是我就一定要,除非你介意佢啦,你不如諗吓點樣同她生話重好啦,例如婚後住那裡,幾時生BB(禮金慢慢儲存囉,5萬唔多啦)........重有:兩個人要信任,如不信的話連落街買野都懷疑啦),,...忠告2人要信任,如不是做和尚吧:smile_34:

回覆 1# 的帖子

no.1 唔可以俾佢返夜埸.
no.2 每月使用不在乎多少只在乎她個人.
no.3 若你不可以每天晚上回去, 不如就放棄吧

引用:
原帖由 edmms 於 2010-1-20 03:49 PM 發表 查看引用來源
愈睇愈火都哩呀,這不算沉船,而是妳條女沉船就真...
你揾萬半至2萬,她都肯跟你,你己三生有幸啦,如是我就一定要,除非你介意佢啦,你不如諗吓點樣同她生話重好啦,例如婚後住那裡,幾時生BB(禮金慢慢儲存囉,5 ...
咁你每個月俾幾多錢你阿媽啊:smile_45::smile_45::smile_45:

Updated. The last will be fiinished 21-1-2010 before 12:00 noon. Will reply ching as soon as I am free.

引用:
原帖由 包皮男 於 2010-1-19 11:26 PM 發表 查看引用來源
:smile_03:
其實你搵萬幾,都夠養佢啦
係香港仲要準備供樓同俾屋企…可能係我主觀上真既覺得唔夠…

引用:
原帖由 temp4321 於 2010-1-19 11:40 PM 發表 查看引用來源
阿ching雖然你未結婚者, 既然你地都住埋一齊都算一個家卦? 一個家庭四,五千開支一個月好正常, 你搵萬幾兩萬都唔願意去承擔? 由一開始你已經知道佢可以搵到幾多, 無信心就唔好同人一齊啦, 而家生意唔好, 收入小左4分1 ...
我唔係唔願意負擔,係驚唔夠…我自己都要食飯搭車,又要俾老豆老母…說實話我同佢一齊以黎禁耐係我自己日常洗費都慳得就慳,但仍然儲不到什麼錢…

引用:
原帖由 ying605 於 2010-1-20 12:03 AM 發表 查看引用來源
其實你已經有左答案
係唔係????
我未有答案,所以呢次除左Update返師兄外,亦都係我再次出Post既原因…

引用:
原帖由 伊卡洛斯 於 2010-1-20 12:06 AM 發表 查看引用來源
...愈想得到愈快失去
好想鼓勵一下你,不過...

你們是沒有結果的,你想要的,她給不了你,終有一天你會發現
我曾經對她說,其實我既理想對象係可以同我一齊努力,聰明既人,也應該要有自己既生活能力…不過同佢一齊左之後,我一定程度上放棄左呢D想要既對象條件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆