上一頁下一頁
發新話題

老細你好嗎之威尼斯大踢爆

收藏  |  訂閱
125  23.7k

引用:
原帖由 ac18 於 2009-12-22 03:33 PM 發表 查看引用來源

我度度貼同你一樣姐,不過我都比過D野益下人,從來吾會有破壞無建設,吾會主動撩人、唱人、柴人,但由你出现到而家,真係未見過大哥你有乜好野醒下尼度D師兄弟,次次都係果招(話人出廣告),有本事貼D出去玩好 ...
可能你冇睇清楚我唔係逢post話ad
但係尼d咁明顯死撐扮用家既廣告帖就係要踢爆佢
目的係唔想班寫狗誤導人
會員新舊等級又如何?有獎lor咩?
冇新點有舊!!

引用:
原帖由 ac18 於 2009-12-22 03:33 PM 發表 查看引用來源

我度度貼同你一樣姐,不過我都比過D野益下人,從來吾會有破壞無建設,吾會主動撩人、唱人、柴人,但由你出现到而家,真係未見過大哥你有乜好野醒下尼度D師兄弟,次次都係果招(話人出廣告),有本事貼D出去玩好 ...
c兄玩年資呀

替果d護航打手可憐
有好多時假的真不了

引用:
原帖由 Mr.Bone 於 2009-12-22 05:46 PM 發表 查看引用來源

c兄玩年資呀
我無玩年資,但我真係睇左幾年,有感情,吾想尼度好似U want咁打殘哂。見到一D師兄用上幾百到千幾字分享下自己經驗,真係好有心,問心就算好多師兄知亦未必有恒心去寫,仲寫得咁詳盡。見到D師兄寫得咁好,自己都試過寫,但一樣比D無禮貌既人唱,好慶,人同此心,如果師兄你出真心分享,但反而比人屈你、話你、甚至粗言屌你,你會點?
如果樓主真係出過D好野益人,我眼大睇過龍無睇過,link比我睇下,有錯我可以道歉,但我信每人各有喜好,例如我玩正骨,去D平價場,介紹D平價野,吾岩其他師兄,但吾可以就咁話我出廣告厄人架。每人都有自己1-2個主場,介紹下自己玩過既經歷,鐘意學下玩下,吾鐘意睇下笑下,都吾洗寫D粗言穢語咁無品呀。最好係寫出第二D你認為仲正既場,咁就更加好,功德無量,大家得益,互相促進,多D祥和,少D爭執。

Thanks for your report.:smile_27:

引用:
原帖由 bangbangbangban 於 2009-12-22 05:45 PM 發表 查看引用來源

可能你冇睇清楚我唔係逢post話ad
但係尼d咁明顯死撐扮用家既廣告帖就係要踢爆佢
目的係唔想班寫狗誤導人
會員新舊等級又如何?有獎lor咩?
冇新點有舊!!
都話吾好咁無品,人地出post你話人寫狗,咁閣下又係乜狗,果位比你唱出廣告既師兄,就曾經出過一份令我服左佢既POST:

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10914565&extra=page%3D4

有本事你都出番份令我服你既,以後有人屈你,我一樣出面支持你。

回覆 66# 的帖子

晌第度搬字過紙copy番尼嫁傻佬:smile_39:
我報名服你先:smile_27:

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-12-21 02:48 PM 發表
得架喇 !!! 明架喇 !!!
明架啦 :smile_30:

引用:
原帖由 ac18 於 2009-12-23 02:23 AM 發表 查看引用來源

都話吾好咁無品,人地出post你話人寫狗,咁閣下又係乜狗,果位比你唱出廣告既師兄,就曾經出過一份令我服左佢既POST:

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10914565&extra=page%3D4

有本事你都出 ...
咁師兄你又有無睇清楚呢個帖嘅內容。
咁你又覺得點吖同埋有乜感想。

多謝ching報告

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆