上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.12)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.4k

愛人,我又黎喇:smile_o09:

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-13 06:07 PM 發表 查看引用來源

真係唔明...即係點呀:smile_o04:
你唔似咁蠢喎:smile_o01:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-13 06:08 PM 發表 查看引用來源

咁佢簽名咁寫,我迎合反佢啫:smile_o01:
哦~~~~~~~~~~~~~~~~
如果真係切..我幫手...

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-13 18:10 發表 查看引用來源

你唔似咁蠢喎:smile_o01:
:smile_o03: 都唔關蠢既事..我少比人玩所以唔知

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-13 06:08 PM 發表 查看引用來源
愛人,我又黎喇:smile_o09:
你遲左步, 睇小左野:smile_o01:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-13 05:54 PM 發表 查看引用來源

放心, 我會同你媽咪講, 你又走左黎玩唔溫習:smile_o01:
媽咪叫我黎多d你度玩tum你開心丫嘛........:smile_o11:

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-13 06:11 PM 發表 查看引用來源

:smile_o03: 都唔關蠢既事..我少比人玩所以唔知
我知, 你小比人玩, 因為只有你玩人呀ma:smile_o01:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-13 06:11 PM 發表 查看引用來源

你遲左步, 睇小左野:smile_o01:
我一d都無遲,我不嬲都係度,係你唔理我姐:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-13 18:11 發表 查看引用來源

我知, 你小比人玩, 因為只有你玩人呀ma:smile_o01:
:smile_o14: 真係無D咁既事..:smile_o01: 我係比人嘆多

引用:
原帖由 有客到 於 2009-8-13 06:11 PM 發表 查看引用來源

媽咪叫我黎多d你度玩tum你開心丫嘛........:smile_o11:
係唔係真架:smile_o06:
咁你show 多d bb樣我睇, 我要好得意果d:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆