上一頁下一頁
發新話題

早幾日有師兄話比有錢佬呃錢(原來張單係甘既)

收藏  |  訂閱
497  29.1k

引用:
原帖由 heheahah 於 2009-8-6 07:29 PM 發表

師兄去開邊間玩?
影張單出嚟,
等我地學吓嘢!!
感謝感謝!:smile_o06:
但係.....無人確定倒幾多人數喎:smile_13:

影張單之餘....影埋人數....就最均真喇:smile_38:

引用:
原帖由 遠航飛機仔 於 2009-8-6 07:33 PM 發表 查看引用來源

去邊呀, 有冇我份呀:smile_o06:
呢樹5岩你 返屋企打机啦

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-6 07:34 PM 發表

帶埋我:smile_34:
唔去平常喎:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-8-6 07:34 PM 發表 查看引用來源

影張單之餘....影埋人數....就最均真喇:smile_38:
帶埋你去做公証人就好嗱:smile_o10:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-8-6 07:34 PM 發表 查看引用來源

只是參考吓酒水錢!:smile_o01:

引用:

點解要睇人數呢 ? 飲幾多酒就收幾錢架啦 , 同樣飲 10 打啤酒 , 唔通人多張單會平 D 既 .... :smile_o04: :smile_o04:

引用:
原帖由 不机 於 2009-8-6 07:35 PM 發表
你又同佢傻呀

引用:
原帖由 不机 於 2009-8-6 07:35 PM 發表 查看引用來源
屋企人多唔方便:smile_o06:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-8-6 07:36 PM 發表 查看引用來源

唔去平常喎:smile_30: :smile_30:
去中山囉:smile_14:

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-8-6 07:32 PM 發表 查看引用來源

依家都係跟團玩多 , 依家團費甘平 , 使乜自己攪呀 !

:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:
咁又係,
跟團真係平好多!:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆