上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.0k

我宜家15歲 有手淫既習慣..
包皮都好鬆..
我半年前開始在包皮和龜頭之間即龜頭最入的部份
出了針頭咁大的疹,好癢
我又冇同人上過床
上網睇左
似係龜頭炎 怎樣治療龜頭炎?
全部網都寫 醫生會因應個別患者的病情、其對生活的影響及患者身體是否有其他疾病,而建議最恰當的治療方法。
但冇講自行醫治的方法 自己又怕羞 唔敢去睇醫生 由細到大都冇去過身體檢查嫁
自己又驚貴 未有賺錢的能力 又唔敢比父母知 想自己攪掂 求人救救:smile_42:

引用:
原帖由 David54321 於 2009-8-3 02:38 PM 發表 查看引用來源
包皮都好鬆..
出了針頭咁大的疹,好癢
我又冇同人上過床
上網睇左
全部網都寫 醫生會因應個別患者的病情 ...
包皮和龜頭最入的部份????條龜頸嗎?會唔會系白色的油脂粒,如果係是正常的,注意衛生清潔更可.
如果真系包皮炎就要去睇醫生,生病睇醫生好正常,唔駛怕醜.

引用:
原帖由 wingshing111 於 2009-8-1 06:58 PM 發表
請問有冇師兄係去政府醫院攪???
流程係點???睇急診先???:smile_35:

同埋有幾位ching講的dr.w
可唔可以pm詳細資料我, 唔該晒

我好肯定我包皮過長, 完全睇唔到龜頭,一去小便包皮就會漲開晒,因為d小便去唔切,個 ...
你幾歲
同埋試過反過包皮未

引用:
原帖由 穎~^^ 於 2009-8-2 03:10 AM 發表
想問問我宜家15歲仲未見到龜頭,係味=包皮過長??
除左割包皮仲有咩方法令到見返到龜頭,:smile_41:
宜家個個fd到見到龜頭,搞到勁自卑:smile_13:
你可以用手反起個包皮的

引用:
原帖由 kenny16ho 於 2009-8-2 10:54 PM 發表

我反到個頭出來,但個頭都little bit hurt:smile_13: ...
咁你可以慢慢地反出黎, 覺得好痛就停
慢慢就會無事

引用:
原帖由 David54321 於 2009-8-3 02:38 PM 發表
包皮都好鬆..
出了針頭咁大的疹,好癢
我又冇同人上過床
上網睇左
全部網都寫 醫生會因應個別患者的病情 ...
養成去廁所同打機果陣就反起包皮出黎
而沖涼就可以捽下你話有d粒粒的地方
一段時間後就應該無事

我割完包皮 呢4日 小便次次都分叉, 但係冇痛冇盛
我有冇問題?? 點解會分叉既?

大家好,琴日我終於反到包皮,但係我有幾個問題想問

1.我反到個龜環/頸果到,仲有一塊好似皮既物體(粉紅色)(應該係包皮既內皮,平時未反係見唔到既)痴住龜頭環  一帶,咁係唔係正常? 定係因為d dirty既白色東西貼住左皮與龜頭,以致我再反唔到?

2.一般黎講,要包到邊個程度先算係反完包皮?

3.我反完之後,一扯既時間,龜頭下面條野(似根or血管)就好緊,好痛同好唔適服,搞到我要抑制住d情緒- -  唔比條j變大,咁又正唔正常,要點先可以無咁痛...我feel到佢想斷咁...好驚

4.日後我要點清潔佢?

我想問呢 ,
割完之後個頭會有一層皮 ,
甘我係等佢自己甩定係自己整走佢 a[]a?

好開心呀
頭先去覆診, e生話我條j可以沖涼:smile_o06:
不過重有少少流血
線都未完全融合
我話要再多一個禮拜觀察
不過都已經8899
距離重生日子已經不遠啦~:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆