上一頁下一頁
發新話題

霸王真係好勁 !! 呢個月試到佢既神奇效果!!!

收藏  |  訂閱
70  11.3k

很黑很亮很柔:smile_o04:

引用:
用霸王當KY
Will she grow hair inside? :smile_o04: :smile_o04:

引用:
原帖由 低賤會員 於 2009-7-2 01:24 AM 發表 查看引用來源
霸王可以生髮, 但我用左幾個月後, 發現除左可以生髮外, 仲可以提高性功能

用過霸王都知, 洗完頭後會有少少 "那那地", 麻俾感覺, 因此, 我就個半月前開始, 用來洗埋條野, 結果, 不出所料, 無論硬度, 及持久度, 都有 ...
你look 野有無"動L" 咁樣:smile_03: :smile_03:

係咪加左特技???:smile_30: :smile_30:

笑死人~~~~~~

回覆 1# 的帖子

原來樓主對中草藥咁有研究,厲害!厲害!
引用:
原帖由 低賤會員 於 2009-7-2 01:24 AM 發表
霸王真係好勁 !! 呢個月試到佢既神奇效果!!!

霸王可以生髮, 但我用左幾個月後, 發現除左可以生髮外, 仲可以提高性功能

用過霸王都知, 洗完頭後會有少少 "那那地", 麻俾感覺, 因此, 我就個半月前開始, 用來洗埋條野, 結果, 不出所料, 無論硬度, 及持久度, 都有所提升

最奇特係, 我做果時, 會用佢當埋 KY, 條女竟然好似 hi, 唔係講笑, 幾個都係咁, 以前都係果幾個, 但唔會有咁既反應!! 但有最麻煩係佢做做下會起泡, 同有人蔘味, 條女問我咪黎我都唔知答唔答佢佢!!
:smile_22:  

引用:
原帖由 低賤會員 於 2009-7-2 01:24 AM 發表 查看引用來源

用過霸王都知, 洗完頭後會有少少 "那那地", 麻俾感覺, 因此, 我就個半月前開始, 用來洗埋條野, 結果, 不出所料, 無論硬度, 及持久度, 都有 ...
e~~~你抽到隻股呀:smile_30:

引用:
原帖由 天~使~女 於 2009-7-3 08:29 PM 發表 查看引用來源
e~~~你抽到隻股呀:smile_30:
他看來像抽....筋....還似些

好低能呀..
笑死我啦:smile_30: :smile_30:

有無開水黎飲呀?!勁廿部喎!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆