上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【143】

收藏  |  訂閱
1.5k  32.6k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-18 11:14 AM 發表 查看引用來源
咁你準備啦
黎啦............:smile_38:

引用:
原帖由 jackcool0412 於 2009-5-18 11:20 AM 發表 查看引用來源

搵我拉靚仔:smile_47: :smile_47: :smile_47:
里又"arm"呀:smile_14: :smile_40: :smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-18 11:25 AM 發表 查看引用來源
你..........................76年去左喎
真架............:smile_14:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-18 11:42 AM 發表 查看引用來源

DADDY,你在就好了,我又無刀和劍,我而家點算:smile_13:
各位早晨
蓉兒早呀:smile_38: 你要刀劍做咩呀:smile_40:

引用:
原帖由 boy'slover 於 2009-5-18 11:53 AM 發表 查看引用來源
蓉兒早呀:smile_38: 你要刀劍做咩呀:smile_40:
BOY BOY早晨呀,我就引用DADDY的話的你看,你一看就明日白了,WIAIT.PLEASE早晨蓉兒,在炎熱的早上向你問好。女人的美麗是刀,微笑是劍。小心啦 橙色字是DADDY的早晨問候句呀:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-18 11:42 AM 發表 查看引用來源

DADDY,你在就好了,我又無刀和劍,我而家點算:smile_13:
各位早晨
你點呀..........有咩好

早晨........

走來呃呃騙騙先...才子你唔介意嗎????

引用:
原帖由 jackcool0412 於 2009-5-18 11:45 AM 發表 查看引用來源

真係欠世
仲好惡睇...................

引用:
原帖由 boy'slover 於 2009-5-18 11:51 AM 發表 查看引用來源
真架............:smile_14:
係真架

引用:
原帖由 boy'slover 於 2009-5-18 11:47 AM 發表 查看引用來源
咁至有 feel 嘛.........
多姿多彩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆