上一頁下一頁
發新話題

徵 可以長相思守的妳 之 14

收藏  |  訂閱
740  5.8k

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-1-25 09:33 AM 發表 查看引用來源

擒日比d閒人干擾, 咁咪睇到其他舖囉~~:smile_30: :smile_30:
閒人
即係妳啦

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2009-1-25 09:35 AM 發表 查看引用來源

閒人
即係妳啦
有d人重得閒過我架:smile_44:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-1-25 09:36 AM 發表 查看引用來源

有d人重得閒過我架:smile_44:
仲有邊個得閒過妳呀

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2009-1-25 09:38 AM 發表 查看引用來源

仲有邊個得閒過妳呀
唔開心架野, 唔巧再提~~:smile_30: :smile_30:
你忙完未:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-1-25 09:39 AM 發表 查看引用來源

唔開心架野, 唔巧再提~~:smile_30: :smile_30:
你忙完未:smile_38: :smile_38:
又發生咩事呀
攪掂啦
食野先

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2009-1-25 09:41 AM 發表 查看引用來源

又發生咩事呀
攪掂啦
食野先
無呀~~ 擒晚我EQ底啫~~~:smile_13:
我都去整野食~~~:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-1-25 09:44 AM 發表 查看引用來源

我都去整野食~~~:smile_43: :smile_43:
:smile_14: 有人激親你咩:smile_14: :smile_30:

CC......今日報個到,
祝新春行大運

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-1-25 10:05 AM 發表 查看引用來源
:smile_14: 有人激親你咩:smile_14: :smile_30:
茅D咁架事~~~:smile_34: 都話左EQ底啫~~~下次唔會架喇:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-1-25 09:44 AM 發表 查看引用來源

邊個話妳eq低呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆