上一頁下一頁
發新話題

我同sp既故事^^

收藏  |  訂閱
700  77.9k

引用:
原帖由 zoro_lo 於 2009-1-5 12:54 PM 發表 查看引用來源

知道有咁既人, 但男人有樣強, 就係蛇咬都唔認!
永遠實用~~~~:smile_34:
我又想知假如你知道你老婆出面有個sl ,你又會點?

引用:
原帖由 zoro_lo 於 2009-1-5 11:43 AM 發表 查看引用來源

仲多唔多見面呀?

咁妳又幾時可以同我 MSN & 見下面呀:smile_30:
我個sp唔想放我走........:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 smile828 於 2009-1-5 01:02 PM 發表 查看引用來源

唔好問呢d咁令人難答既問題啦~~~:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 Seductive 於 2009-1-5 06:36 PM 發表 查看引用來源

我個sp唔想放我走........:smile_13: :smile_13:
最緊要妳妳自己覺得開心就ok啦
妳要走都唔到佢話放與唔放既:smile_27:

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2009-1-5 06:49 PM 發表 查看引用來源

最緊要妳妳自己覺得開心就ok啦
妳要走都唔到佢話放與唔放既:smile_27:
緊係開心先keep........

引用:
原帖由 smile828 於 2009-1-5 01:02 PM 發表 查看引用來源

講真呢d野我好睇得開, 可能我個心係sl到,
而且佢出面有sl的話我都冇辦法,
公平d講, 我出面都有啦, 所以應該唔會介意!

引用:
原帖由 Seductive 於 2009-1-5 06:36 PM 發表 查看引用來源

我都唔想放妳走,
不如妳立埋我入妾...:smile_30:

引用:
原帖由 zoro_lo 於 2009-1-6 09:26 AM 發表 查看引用來源

我都唔想放妳走,
不如妳立埋我入妾...:smile_30:
你一晚可以幾多劑先:smile_30: :smile_30:

以前1晚7, 現在7晚1..:smile_30:
要睇情況喎...睇下妳索唔索
我想3次都ok :smile_40:

好野有機會lu:smile_30:

引用:
原帖由 zoro_lo 於 2009-1-6 11:37 AM 發表 查看引用來源
以前1晚7, 現在7晚1..:smile_30:
要睇情況喎...睇下妳索唔索
我想3次都ok :smile_40:

好野有機會lu:smile_30:
果然後生可畏, e e 怕頂唔順, 先行多謝你心意

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆