上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 35

收藏  |  訂閱
2.8k  56.3k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-8-26 12:12 PM 發表 查看引用來源
Hi, fatty:smile_15: :smile_15:
Y哥…巧耐矛見…呢排玩乜多?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-8-26 12:52 PM 發表 查看引用來源
豬膶水就有:')
我細個成日飲:smile_04: :smile_46:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-8-26 14:24 發表 查看引用來源

我細個成日飲:smile_04: :smile_46:  
大個啜西水

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-8-26 12:16 PM 發表
係放生自己
放我一個人生活,請你雙手不要再緊握。

一個人我至少干淨利落,愛淪落就淪落,愛闖禍就闖禍 ...............

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-26 16:08 發表 查看引用來源

一個人我至少干淨利落,愛淪落就淪落,愛闖禍就闖禍 ...............
人家都是想捉治你銀包姐:smile_13:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-8-26 02:36 PM 發表 查看引用來源

大個啜西水
都好好味架:smile_04: :smile_46:

引用:
原帖由 pronto 於 2011-8-26 02:23 AM 發表 查看引用來源

Y哥…巧耐矛見…呢排玩乜多?

肥仔....好 !!

禾估 y哥...佢可能 睇4仔多...
...攪到部腦彎左...仲打唔倒中文...要打ink 門...
...又可能...仲沉緊 d 愛...............:smile_o01:...但另一雙...又話有豬潤水..........:smile_53:

其怪 !!!

引用:
原帖由 香討荷蘭橙 於 2011-8-25 11:06 PM 發表 查看引用來源
送個笑話俾大家 , # 662 留言個位小姐更加要留意 !
++++++++++++

一丑男独自在纽约的酒吧里晃荡,正在感慨自己孤独寂寞没有女人喜欢,突然看见一个美貌惊 ...
簡體字....睇得75%明......

唔通女人開打雞場......供人 hunting....呢?:smile_o06:

都唔色笑...........:smile_o05:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-26 04:08 PM 發表 查看引用來源

偶像 , 成個版面都係膠貼 , 你教下大家點可以做到文能對題呀 ?

:smile_38::smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-8-26 07:48 PM 發表 查看引用來源

肥仔....好 !!

禾估 y哥...佢可能 睇4仔多...
...攪到部腦彎左...仲打唔倒中文...要打ink 門...
...又可能...仲沉緊 d 愛...............:smile_o01:...但另一雙...又話有豬潤水..........:smile_53:

其 ...
睇4仔都起吾到頭,......橙橙橙!!!:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆