上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 13)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  34.1k

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-5 03:42 AM 發表 查看引用來源

原來係咁..........
係呀. 你仲唔去訓?

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-5 03:44 AM 發表 查看引用來源

開心左成晚添.........
係呀. 你唔覺得傾得好開心咩... hhahhaaa

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-5 03:44 AM 發表 查看引用來源

你搵隻青蛙啦.................
要我等你3個鐘. 死pk
你係我冰個:smile_13:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-5 03:46 AM 發表 查看引用來源

你係我冰個:smile_13:
係lor........ 我係你邊個呀?!!~~~

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-6-5 03:38 AM 發表 查看引用來源
我訓啦!:smile_o07: 各位慢慢啦!.......................:smile_o13: :smile_o13:
早抖啦...........阿妹.......記住笑多d呀..........:smile_o07: :smile_o07:

賓賓你仲唔快D換頭像??轉個7-11頭像:smile_40:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-5 03:46 AM 發表 查看引用來源

係lor........ 我係你邊個呀?!!~~~
我米係你愛人LO:smile_o01:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-5 03:47 AM 發表 查看引用來源
賓賓你仲唔快D換頭像??轉個7-11頭像:smile_40:
你換過隻蕉.. 改哂你d簽名先講野啦...
仲好意c講

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-5 03:40 AM 發表 查看引用來源

嘿嘿.. 都係yy好.........:smile_o05: :smile_o05:
by the way, 你唔係話3點就訓咩?
有你係度我邊會捨得訓呀............:smile_o01:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-5 03:47 AM 發表 查看引用來源

我米係你愛人LO:smile_o01:
:smile_42: :smile_42: :smile_42: :smile_42: :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆