上一頁下一頁
發新話題

♪ヘ(^ω^ヘ)(ノ^ω^)ノ♪蒸終身知己

收藏  |  訂閱
742  5.5k

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-10-9 07:57 AM 發表 查看引用來源

我係有得同佢傾下講下已心足啦   
老土先得人中意呀....................幾辛苦先係半夜個場殘片搵到呀

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2008-10-9 07:21 AM 發表

係呀
咩事唔高興呀
日日起身要返工就系人都0吾高興架Lar:smile_30:

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-10-9 07:35 AM 發表
香港個市﹐  壞消息又落﹐ 好消息又落﹐ 無里頭上上落落﹐ 比我就唔敢玩  :smile_19:   :smile_19:
無反0牙
衣家変左長線投資Lar:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-9 07:46 AM 發表
氹足一晚 發夢都係見滿天星......................講笑啦.....................花花咁嘅人.............智慧美貌結合..................身邊男朋友慌會少咩.....................我係有得同佢傾下講 ...
我0吾同BOR
李想既話
我地有可能発展架BOR(下1世)

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-10-9 07:57 AM 發表

我係有得同佢傾下講下已心足啦   
我老大面皮幾尺厚、セ野講0吾出0牙

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-9 08:03 AM 發表
老土先得人中意呀....................幾辛苦先係半夜個場殘片搵到呀
セ仲有架0羊?
我以為無左天

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-9 09:04 AM 發表 查看引用來源
セ仲有架0羊?
我以為無左天
晚晚有架 懷舊同集體回憶.......................不過啲實景好珍貴.....................見到雍雅山房就會想起啲人

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-9 09:13 AM 發表
晚晚有架 懷舊同集體回憶.......................不過啲實景好珍貴.....................見到雍雅山房就會想起啲人
我第1次同男仔出街都系個度

我有篇報告系関於中国農地制度改革的影響同分析要訳
我都好想訳、問題系中国既写野方式我真系0吾明
我D字識睇不過0吾明去講セ野
点訳:smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-9 09:14 AM 發表 查看引用來源
我第1次同男仔出街都系個度
個個係唔係我來架 諗諗下有啲似

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆