上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.9k

引用:
原帖由 pigdigreat 於 2009-2-11 02:31 PM 發表 查看引用來源
做完第二日返工?難d播...醫生都講至少休息8日
唔好嚇我呀~o~.........真係要返工

引用:
原帖由 air_klm 於 2009-2-11 09:32 PM 發表 查看引用來源

其實可以沖的, 只要沖吾到JJ就OK..因為比紗布包住左, 吾可以濕水嗎... 但我怕吾小心會整濕左, 頂多只係洗頭+抺身.. 所以各位BROTHER 襯夏天未到就快快做左去....  

黃醫生每次覆診要$200的... 你做完 ...
你做左幾多日啦?  真係10日就搞掂 ?

引用:
原帖由 keung316 於 2009-2-11 11:27 PM 發表 查看引用來源

c兄, 做完發表下.   

唔沖得...  1月新年個幾日涷都水都唔想掂咪最好.

引用:
原帖由 iloveVicky 於 2009-2-11 11:37 PM 發表 查看引用來源

c兄, 做完發表下.   

唔沖得...  1月新年個幾日涷都水都唔想掂咪最好.
係~~所以拿拿臨做左先~~~唔通等出年咩:smile_35: 要快d重拾自信~~~可以跟朋友仔返大陸

真架,割完包皮起碼都要3, 4日先行番正常啦,同埋做完手術唔好行咁多,爆線架會...到時就手尾長架啦...

最好請多幾日假啦...
引用:
原帖由 keung316 於 2009-2-11 11:27 PM 發表 查看引用來源

其實10日左右經可以行動正常架啦,頭一星期著孖煙通,等j頭退皮,冇咁敏感之後就可以著三角褲,就會行動自如架啦...

其實割包皮最辛苦,唔係係手術本身,拆紗布同洗傷口(呢d都係一刻既痛),最慘係j頭敏感,令你寸步難行(頭幾日),夜晚唔小心扯旗痛到highhigh(包得愈緊愈痛),最難頂係禁慾,試問男人要2,3星期唔諗淫野,仲難過考a level....冇計,都要頂住...

以上係小弟既經驗,希望幫到你
引用:
原帖由 iloveVicky 於 2009-2-11 11:35 PM 發表 查看引用來源

你做左幾多日啦?  真係10日就搞掂 ?

愈早做愈好,割左包皮乾淨好多,d女女就肯玩.....

大陸真係一個天堂泥既...haha
引用:
原帖由 keung316 於 2009-2-12 12:54 AM 發表 查看引用來源

係~~所以拿拿臨做左先~~~唔通等出年咩:smile_35: 要快d重拾自信~~~可以跟朋友仔返大陸

床事不濟,天下男人禁忌ma
引用:
原帖由 iloveVicky 於 2009-2-11 09:08 PM 發表 查看引用來源

點解女伴會有失望樣子呢????

小弟就快19歲
睇左呢個帖之後
終於知道咩叫反包皮
而且都爬過下文

但都係想問下專家確定一下
小弟前幾日先識反包皮
沖涼/唔沖涼時都唔痛
都扯住果時想反就痛
係咪因為我岩岩先反冇耐
個位唔夠大 只要反多D
等佢習慣 扯都唔會痛呢?

其實係唔係打電話約時間就可以去做手術,唔駛俾醫生check吓先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆