上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  139.5k

真工事,佢依家比我丙(訓話)緊 !
引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-6-3 23:07 發表

工事=Phone Sex:smile_14:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-3 11:09 PM 發表
真工事,佢依家比我丙(訓話)緊 !

慢慢敎啦

Update 03 June 2008

琴晚,老板親自去左泰國陪左幾個泰國佬黎香港......佢好緊張呢班客,仲打左幾次電話比我叫我安排好夜晚既節目......老板應該約11點會到香港,所以我約10點幾先落CLUB安排定先......落到CLUB,先同D經理講,第一叫佢地搵定D大波妹要識小小英文既,第二叫佢地係維記幾落定ORDER(因為D泰國佬有D帶埋D屋企人黎,帶番酒店唔方便),第三今晚所有單全部比我簽,連女女錢同房錢都係,第四我今晚唔會CHECK單,你地比乜野單我都簽,但係你地唔好太過份......我就搵左舊相好陪我,因為佢幾醒目......幾識搞氣氛......

12點幾老板同泰國佬到達......開始招呼佢地......泰國佬幾滿意......3點幾送晒D泰國佬去晒維記......埋單走人,e!1萬3千幾咋喎,唔貴喎......埋完單,經理同我講,女女係房等緊我......是但啦上房......上到房沖完涼,我同女女講今晚無MOOD同埋好累,唔想做......淨係陪我訓一陣就得啦......訓到5點幾,搭的士返屋企......

係車度聽到隻歌好好聽......

呵呵~~~~不錯呢~~~咩都簽小心下次簽錯野呀~~~哈哈:smile_30: 等你下次post

我發覺...而家睇你個d...好似追電視劇咁呀~~~:smile_30:

我係C9股神 定係 法証XX 呀
引用:
原帖由 傻豹2009 於 2008-6-4 00:05 發表
我發覺...而家睇你個d...好似追電視劇咁呀~~~:smile_30:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-2 04:44 PM 發表
Update 02 June 2008

上星期四 / 29 May 2008,由於GF比D雨水淋到濕晒,所以搞到GF成朝要真空上陣……到左3點幾,我見到GF面色有D唔妥,面紅紅兼好似好周身唔自在感……於是我SEND左MSN問佢有乜野唔舒服,GF覆我  ...
Support you man~~~~keep going pls.

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-4 12:09 AM 發表
我係C9股神 定係 法証XX 呀
2個都唔係wor@@好似特別節目咁~~~<你的人生路>~~~

呀~~~ ! SEX AND THE CITY !
引用:
原帖由 傻豹2009 於 2008-6-4 00:21 發表
2個都唔係wor@@好似特別節目咁~~~~~~

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-4 12:23 AM 發表
呀~~~ ! SEX AND THE CITY !

D C9 都好索下:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆