上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(五)古墓.麗影.魔種】二十五集長篇色文(完整版)

收藏  |  訂閱
1.4k  985.8k

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2011-4-26 07:52 PM 發表 查看引用來源

關於出書,兩年前己有編輯搵我出書,但我沒有!『文章千古事,得失寸心知』,出書還未是時候,再磨練一下吧!
置於那些『插圖』,可能大家不會知道,找這些插圖比寫文還要辛苦,所花的時間同樣多!
插圖一 ...
其實放更多時間於創作不是更好嗎?

好心傷呀!!又一次........(刪成千上萭鬧人粗口:smile_22: )
宇凌屋企重比黑社會黑暗!
兩姊妺係後面劇情嘅鋪排,冇可疑~:smile_34:
不過三足蟲方面,開始有眉目(賊笑:smile_40: )

我返黎支持發哥

引用:
原帖由 50406352 於 2011-4-28 10:16 PM 發表 查看引用來源
請恕在下無禮,發哥o既圖,好多女我都o係av見過,例如天海翼
仲差d j到精盡人亡:smile_o05:
見返呢d圖,配上另一個虛構人物,又另有一番味道:smile_o01:
‥‥‥‥

引用:
原帖由 kennyice 於 2011-4-28 11:51 PM 發表 查看引用來源
其實放更多時間於創作不是更好嗎?
插圖其實很重要,我自己就很重視插圖和版面設計,所以每篇文章都要花很多時間去貼!

引用:
原帖由 Jan_li 於 2011-4-29 07:33 AM 發表 查看引用來源
好心傷呀!!又一次........(刪成千上萭鬧人粗口:smile_22: )
宇凌屋企重比黑社會黑暗!
兩姊妺係後面劇情嘅鋪排,冇可疑~:smile_34:
不過三足蟲方面,開始有眉目(賊笑:smile_40: )
我都唔想架!
接下來的情節,峰迴路轉‥‥‥

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2011-4-29 10:16 AM 發表 查看引用來源
我返黎支持發哥
多謝一直的支持!

十卜 十卜 十卜 十卜 十卜 十卜 十卜 十卜 十卜 十卜 十卜 十卜 十卜

就快有update.....好期待....

等了又等

今日等唔到了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆