上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 13)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  34.1k

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-5 03:38 AM 發表 查看引用來源

發夢無咁早..
我同yy / 鬼鬼 / 水水佢地都不知傾得幾開心
甘我閃走la :smile_43:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-5 03:35 AM 發表 查看引用來源

pk.............. 早知去睇波無咁嬲 -.-"
點會呀.........有我係度陪你.......:smile_o05:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-5 03:38 AM 發表 查看引用來源

甘我閃走la :smile_43:
一個2個都閃! 你一上來就個個都閃哂...
你睇下你呀!!!!!!!!!

算.. 我去睇波lor咁...

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-5 03:39 AM 發表 查看引用來源

點會呀.........有我係度陪你.......:smile_o05:
嘿嘿.. 都係yy好.........:smile_o05: :smile_o05:
by the way, 你唔係話3點就訓咩?

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-5 03:40 AM 發表 查看引用來源

一個2個都閃! 你一上來就個個都閃哂...
你睇下你呀!!!!!!!!!

算.. 我去睇波lor咁...
因為我犯眾憎lo:smile_45: 比你呃左黎上網tim:smile_45:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-5 03:41 AM 發表 查看引用來源

因為我犯眾憎lo:smile_45: 比你呃左黎上網tim:smile_45:
-.-" 又係我 -.-"

你上網有好多野做既...............

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-5 03:37 AM 發表 查看引用來源

唉........ 你地誤會哂啦 -.-"
原來係咁..........

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-5 03:41 AM 發表 查看引用來源

-.-" 又係我 -.-"

你上網有好多野做既...............
我上網係黎搵你KA:smile_13:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-5 03:42 AM 發表 查看引用來源

我上網係黎搵你KA:smile_13:
你搵隻青蛙啦.................
要我等你3個鐘. 死pk

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-5 03:38 AM 發表 查看引用來源

發夢無咁早..
我同yy / 鬼鬼 / 水水佢地都不知傾得幾開心
開心左成晚添.........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆