上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.12)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.0k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-14 03:18 PM 發表 查看引用來源

唔忙................:smile_39:
小紅夠係啦, 一知道只可以見埋你月尾就...:')
哦~~咁得閑有時都唔係好事, 我都試過番工扮忙...仲辛苦過做野..

我會陪大家多D嫁啦。。。
係我仲係度既時候。。

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-14 03:21 PM 發表 查看引用來源

多謝老公仔:smile_o05:
呢句冧爆...........:smile_o05:

妳做咩又唔上黎呀....幾時開始..:smile_o06:

引用:
原帖由 niks 於 2009-8-14 03:21 PM 發表 查看引用來源

哦~~咁得閑有時都唔係好事, 我都試過番工扮忙...仲辛苦過做野..

我會陪大家多D嫁啦。。。
係我仲係度既時候。。
你開左學之後, 我諗更加難見你:smile_39:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-14 03:22 PM 發表 查看引用來源

你開左學之後, 我諗更加難見你:smile_39:
你之後都會好忙咩?~?我有時間都會上黎嫁WRO~-  3-

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-14 03:22 PM 發表 查看引用來源

呢句冧爆...........:smile_o05:

妳做咩又唔上黎呀....幾時開始..:smile_o06:  
唔係唔上, 不過下week開始 boss反黎, 我就唔可以 8 小時online:smile_o08:
唔知到時重可唔可以見都你呢:smile_o06:

引用:
原帖由 niks 於 2009-8-14 03:23 PM 發表 查看引用來源

你之後都會好忙咩?~?我有時間都會上黎嫁WRO~-  3-
boss long trip 回來, 一定唔似我而家咁清閒到 full day on line :smile_o01:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-14 03:24 PM 發表 查看引用來源

唔係唔上, 不過下week開始 boss反黎, 我就唔可以 8 小時online:smile_o08:
唔知到時重可唔可以見都你呢:smile_o06:
原來係咁既...嚇屎我咩..:smile_o03:

妳想係邊度見我呀....

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-14 03:26 PM 發表 查看引用來源

boss long trip 回來, 一定唔似我而家咁清閒到 full day on line :smile_o01:
哦...唔緊要啦...做野緊要呀嗎..
如果唔係你做錯野既話, BOSS 罰你就知味道~~:smile_o01:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-14 03:20 PM 發表 查看引用來源

唔會囖, 之後我唔會有咁多時間上黎嘞:smile_24:
之後姐...可能係p.13之後..
唔知今晚過唔過呢?:smile_o13:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-14 03:26 PM 發表 查看引用來源

原來係咁既...嚇屎我咩..:smile_o03:

妳想係邊度見我呀....
吓.....唔係呢度, 重可以係邊度見呀:smile_o14: 點解我唔知道既 :smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆