上一頁下一頁
發新話題

就當所有痛楚 成長的經過 (限時福利在#648)

收藏  |  訂閱
1.4k  65.6k

引用:
原帖由 滴水豬 於 9/5/2017 22:19 發表 查看引用來源

睇開D 睇化D:smile_o13:
嗯!take care:smile_13:

引用:
原帖由 209474217 於 2017-5-9 10:54 PM 發表 查看引用來源

嗯!take care:smile_13:
睇化D 反正將來一定會再見:smile_40:

引用:
原帖由 滴水豬 於 9/5/2017 22:56 發表 查看引用來源

睇化D 反正將來一定會再見:smile_40:
佢唔會想咁快見到你:smile_30:

引用:
原帖由 209474217 於 2017-5-9 10:57 PM 發表 查看引用來源

佢唔會想咁快見到你:smile_30:
:smile_22:多事啦你

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-9 22:53 發表 查看引用來源

發神經:smile_30:
點解會係CTM最快
定係你捕住左成晚:smile_38:
個朵係花! 是但搵架咋
咁岩我去左廁所痾......哈哈哈...

如果真係做得好唔開心就唔好勉強...
不過有時打工就係咁,腦細嫌你唔比個心出來,扮工仔就嫌佢唔攞舊金出來;雞同雞蛋邊個先...
頂到認為真係溝唔掂腦細(舊金)就走啦...

點解有花既:smile_o03:

一朵鮮花插在木瓜奶上:smile_30:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-9 22:53 發表 查看引用來源

發神經:smile_30:
點解會係CTM最快
定係你捕住左成晚:smile_38:
個朵係花! 是但搵架咋
邊係是但搵,你本身就係一朵花啦!🌻

引用:
原帖由 滴水豬 於 9/5/2017 23:00 發表 查看引用來源

:smile_22:多事啦你
我都係關心你姐:smile_13:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-5-9 11:01 PM 發表 查看引用來源

咁岩我去左廁所痾......哈哈哈...

如果真係做得好唔開心就唔好勉強...
不過有時打工就係咁,腦細嫌你唔比個心出來,扮工仔就嫌佢唔攞舊金出來;雞同雞蛋邊個先...
頂到認為真係溝唔掂腦細(舊金)就走啦...
真係咁岩得咁橋:smile_30:

其實又唔係唔開心, 同同事,家長,小朋友相處 一D問題都無:smile_40:

只係份工開始比唔到我想要既野我,
可能好簡單放銀行假 佢都比唔到, 講又講過 傾又傾過, 重要唔止我一個出聲 ..
我份工已經乜都無架啦(無雙糧,無B仔, 放勞工假(無人返工替你 都係自己返 變補假) 返工返足六天)
份賠償(人工)係得雞碎咁多咋:smile_39:我重點會有心留係到...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆