上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.1k  45.0k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-2-28 05:38 PM 發表 查看引用來源

:smile_41: 單嫖獨賭~~常飲青島:smile_45:
一齊叫雞~~轉飲金威:smile_30:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-2-28 10:46 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08: 禾都唔知點講好囉
講黎聽下啦:smile_04: :smile_46:

咁係咪你結左婚而同老婆相隔兩地果種呢:smile_53:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-2-28 11:11 PM 發表 查看引用來源

佢隔左個海遮!珠三角一小時生活圈!:smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-2-28 11:11 PM 發表 查看引用來源

唔講你知住~~:smile_o13:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-2-28 11:24 PM 發表 查看引用來源

唔講你知住~~:smile_o13:
大家又唔系咁熟?:smile_30:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-2-28 11:17 PM 發表 查看引用來源
佢隔左個海遮!珠三角一小時生活圈!:smile_30:
禾其實喜歡港女多囉:smile_o05:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-2-28 11:28 PM 發表 查看引用來源

禾其實喜歡港女多囉:smile_o05:
睇得出,睇得出!:smile_30:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-2-28 11:26 PM 發表 查看引用來源
大家又唔系咁熟?:smile_30:
禾地都幾熟架啦~~唔細喇:smile_o08:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-2-28 11:35 PM 發表 查看引用來源
睇得出,睇得出!:smile_30:
睇果邊樹有得出呢:smile_o10:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-2-28 11:49 PM 發表 查看引用來源

睇果邊樹有得出呢:smile_o10:
咁角囉!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆