上一頁下一頁
發新話題

關於我的性愛問與答(加了照片)

收藏  |  訂閱
760  42.1k

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-4-14 11:07 PM 發表 查看引用來源

或許小姐妳的樣貌在照片裡扮得較於成熟了:smile_35: ...
那麼有勞妳放一些青春美麗又性感之靚相好嗎:smile_24:
我張夠吾夠青春..
:smile_40:金庫黎ga

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-14 11:08 PM 發表 查看引用來源
我張夠吾夠青春..
:smile_40:金庫黎ga
傻妹子~咩金庫呀:smile_41:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-4-14 11:07 PM 發表 查看引用來源

或許小姐妳的樣貌在照片裡扮得較於成熟了:smile_35: ...
那麼有勞妳放一些青春美麗又性感之靚相好嗎:smile_24:
我只有青春..其他都沒有喔:smile_13:

妳篇文章攪到我硬左ar,我都鍾意比人含ar,but 我之前d女朋友好多都唔係好識含,攪到我鬼死咁痛ar,我幾時先搵到d識含既女朋友lei:smile_39:

引用:
原帖由 ryu106 於 2009-4-14 11:16 PM 發表 查看引用來源
妳篇文章攪到我硬左ar,我都鍾意比人含ar,but 我之前d女朋友好多都唔係好識含,攪到我鬼死咁痛ar,我幾時先搵到d識含既女朋友lei:smile_39:
:smile_30::smile_34:口技係練返黎ga 嘛

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-14 11:15 PM 發表 查看引用來源

我只有青春..其他都沒有喔:smile_13:
很可惜啊:smile_24:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-4-14 11:10 PM 發表

傻妹子~咩金庫呀:smile_41:
傻妹係度:smile_15:

點解係呢度睇親個個女user 胸前都咁偉大既:smile_40:
有冇得換套黑色bra睇下呀:smile_30:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-14 11:17 PM 發表 查看引用來源
:smile_30::smile_34:口技係練返黎ga 嘛
最慘我教佢地教極都唔識lei,lazy 妹妹

引用:
原帖由 ryu106 於 2009-4-14 11:19 PM 發表 查看引用來源

最慘我教佢地教極都唔識lei,lazy 妹妹
:smile_40:慢慢黎lor

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆