上一頁下一頁
發新話題

我同sp既故事^^

收藏  |  訂閱
700  77.9k

引用:
原帖由 澳門男兒 於 2008-12-30 09:29 PM 發表 查看引用來源
(明報)12月30日 星期二 05:10
【明報專訊】北京    朝陽區南皋鄉黑橋村一名丈夫懷疑妻子有外遇,竟用殘忍手段加以殘害,將妻子雙耳割掉並割斷腳筋。醫院工作人員表示,受害人聽力肯定受到影響,腳筋方面也可能落得終 ...
你呢單新聞......

點講好呢, 可能太多年了,由熱戀變淡掛,
佢冇之前咁熱情, 雖然我知佢得我和佢老公,
唔係有第3個, 現在好多時係我想要,
而佢唔需要咁...回想初初每星期2-3次,
現在每個月1次都未必有:')
但我到現在還是最喜歡佢...
我真係犯賤...唉..
所以見到樓主都仲keep到都登妳開心

引用:
原帖由 zoro_lo 於 2008-12-31 11:21 AM 發表 查看引用來源
點講好呢, 可能太多年了,由熱戀變淡掛,
佢冇之前咁熱情, 雖然我知佢得我和佢老公,
唔係有第3個, 現在好多時係我想要,
而佢唔需要咁...回想初初每星期2-3次,
現在每個月1次都未必有:')
但我到現在還是最喜歡 ...
哦.........
其實有時各自有屋企, 都好野諗既........:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-12-31 11:47 AM 發表 查看引用來源

哦.........
其實有時各自有屋企, 都好野諗既........:smile_40: :smile_40:
我都知, 但有時都希望佢會顧下我感受姐,
我已為佢付出了很多, 我只望佢著重呢段情!

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-12-29 06:52 PM 發表 查看引用來源

THX
幸福都可能係你身上降臨:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 zoro_lo 於 2008-12-31 11:56 AM 發表 查看引用來源

我都知, 但有時都希望佢會顧下我感受姐,
我已為佢付出了很多, 我只望佢著重呢段情!
SL有時要睇開d.....過份執著/要求, 只會令大家增添壓力......:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-19 03:57 PM 發表 查看引用來源
太多人pm問我點識我sp, 同sp既關係, 點開始, 幾耐先一次:smile_13: , 我滿足大家既好奇, 出過topic略講一二, 唔喜歡的可以不看~~

我同sp係fd d fd出黎食飯識既, 識左之後大家覺得好啱傾, 私下再約見面同食飯 ...
我都好想搵個咁好既sp.....

引用:
原帖由 missmiss1128 於 2008-12-31 11:31 PM 發表 查看引用來源

我都好想搵個咁好既sp.....
有心搵就慢慢黎喇

我都好想搵個sp, 有何方法??

引用:
原帖由 lanchaialan 於 2009-1-1 01:05 PM 發表 查看引用來源
我都好想搵個sp, 有何方法??
慢慢搵.......或者.........出post

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆