上一頁下一頁
發新話題

就當所有痛楚 成長的經過 (限時福利在#648)

收藏  |  訂閱
1.4k  65.7k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-9 02:11 PM 發表 查看引用來源
努力搵工:smile_o13:
將生活再變好D:smile_o13:
想搵咩工呀?返夜更會無時間拍拖架。

引用:
原帖由 209474217 於 2017-5-9 05:51 PM 發表 查看引用來源

嗯!前兩日講果件事點?好D未?:smile_13:
睇開D 睇化D:smile_o13:

引用:
原帖由 bcm 於 2017-5-9 06:50 PM 發表 查看引用來源

番夜班唔係你諗咁易架,我果時番機場,番左3年夜更,就係咁捱壞左身子,而家成日要出入醫院診所🤕🤕盡量做番日頭工作啦
我都知唔係咁易, 其實係好難得而家呢份工訓教同起身時間超穩定:smile_13:
但搵唔到錢呢 個仆街老闆又孤9寒:smile_45:

引用:
原帖由 bcm 於 2017-5-9 06:51 PM 發表 查看引用來源

買小d衫同化妝品😃
已經無買好多啦:smile_13係想買都無錢買)
我枝eyeliner pencil先係5蚊雞咋, 好用又襟用:smile_43:

引用:
原帖由 degree06 於 2017-5-9 08:22 PM 發表 查看引用來源

想搵咩工呀?返夜更會無時間拍拖架。
我都唔知自己可以做咩工:smile_42:
原本都無 唔緊要啦 搵到錢再諗都得:smile_39:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-9 10:23 PM 發表 查看引用來源

我都唔知自己可以做咩工:smile_42:
原本都無 唔緊要啦 搵到錢再諗都得:smile_39:
咁做sales做得好,都可以搵到好多錢,但要承受到壓力,懂得處理好壓力。

引用:
原帖由 degree06 於 2017-5-9 10:28 PM 發表 查看引用來源

咁做sales做得好,都可以搵到好多錢,但要承受到壓力,懂得處理好壓力。
我而家份工跑唔到數都有壓力架啦:smile_42:
無問題架喎 ...

限時福利又再度出現啦
有緣睇到就睇, 又係唔知幾時會Lock架:smile_30:

https://drive.google.com/open?id=0B8GWHjE1E4SHNi1VZmdHMm9Vc2s

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-9 22:50 發表 查看引用來源
限時福利又再度出現啦
有緣睇到就睇, 又係唔知幾時會Lock架:smile_30:

https://drive.google.com/open?id=0B8GWHjE1E4SHNi1VZmdHMm9Vc2s
第1!個朵係水仙花定係隻花形既荷包蛋?

引用:
原帖由 speedster 於 2017-5-9 10:52 PM 發表 查看引用來源

第1!個朵係水仙花定係隻花形既荷包蛋?
發神經:smile_30:
點解會係CTM最快
定係你捕住左成晚:smile_38:
個朵係花! 是但搵架咋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆