上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【160】

收藏  |  訂閱
1.5k  28.0k

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-6 10:39 AM 發表 查看引用來源
我旧年Check過個心臓無事架BOR
係...................但血管難講................血脂高................我一早食阿司匹靈架

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-6 10:53 AM 發表
呢個世界係有咁嘅人............
不過我於心不忍

而家無憂無慮
有D野想0甘多造セY
煮到黎未食LOR
人地都0吾介意既話
 一斉開心0吾好0羊:smile_45:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-6 10:42 AM 發表 查看引用來源

佢掛住唱歌呀
係屋企唱

引用:
原帖由 駒駒星神 於 2009-8-6 10:43 AM 發表 查看引用來源
等佢唱完先:smile_o13: :smile_o13:
做緊野

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-6 10:57 AM 發表
係囉..................把握機會...................第日去英國探你都有屋住
Sorry
去系美国老
 好快就知衣個湖炉売セ鬼野薬架Lar

引用:
原帖由 駒駒星神 於 2009-8-6 10:58 AM 發表

知音人:smile_o13: :smile_o13:
我飲歌黎既:smile_34: :smile_34: 男声女声都系我:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-6 10:59 AM 發表
前夫
前夫系到去死個日我都無原諒過去:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-6 11:03 AM 發表 查看引用來源
我飲歌黎既:smile_34: :smile_34: 男声女声都系我:smile_34: :smile_34:
咁得:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-6 11:01 AM 發表
係...................但血管難講................血脂高................我一早食阿司匹靈架
我中意食Panadol

引用:
原帖由 駒駒星神 於 2009-8-6 10:54 AM 發表 查看引用來源
博學多才
風流才子
古人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆