上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[134]

收藏  |  訂閱
1.5k  30.7k

引用:
原帖由 rsin 於 2009-6-16 11:22 AM 發表 查看引用來源
有冇睇梅窩單新聞.....d學生好慘........
係呀..........唔比人重生:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-16 11:24 AM 發表 查看引用來源
但係依張已經同你2合為一啦:smile_30: :smile_30:
搵過一張,再過多一排~~~d人就唔記得ga la~~~~

引用:
原帖由 rsin 於 2009-6-16 11:25 AM 發表 查看引用來源

搵過一張,再過多一排~~~d人就唔記得ga la~~~~
係正你先好拎上嚟

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-16 11:24 AM 發表 查看引用來源
係呀..........唔比人重生:smile_27: :smile_27:
咪就係law......

佢地無非都係想將果度變做旅遊區....地價等各方面都升值......

我唔介意佢地咁諗....不過使唔使叫人"白粉仔/妹"呢......好火~~~

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-16 11:26 AM 發表 查看引用來源
係正你先好拎上嚟
之用番上次果張iron man~~~~

不過俾人話怪獸~~~~

引用:
原帖由 rsin 於 2009-6-16 11:28 AM 發表 查看引用來源

咪就係law......

佢地無非都係想將果度變做旅遊區....地價等各方面都升值......

我唔介意佢地咁諗....不過使唔使叫人"白粉仔/妹"呢......好火~~~
掉番轉頭, 如果佢地自己d子女入左去, 你估佢地會點諗, 自私自利

引用:
原帖由 rsin 於 2009-6-16 11:29 AM 發表 查看引用來源

之用番上次果張iron man~~~~

不過俾人話怪獸~~~~
個張真係唔掂喎..........轉你個idol囉

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-16 11:30 AM 發表 查看引用來源
掉番轉頭, 如果佢地自己d子女入左去, 你估佢地會點諗, 自私自利
咪就係......

所以佢地都俾人話到訓左係度~~~~

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-16 11:31 AM 發表 查看引用來源
個張真係唔掂喎..........轉你個idol囉
咁...............

好難再搵到好過呢張......

呢張好有feel~~~~:smile_47:

來支持CHING CHING,
清清澄心靈
絕不是禍水
一泉溫柔意
弄得蝶蜂飛
愛FD蓉兒敬上

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆