上一頁下一頁
發新話題

4月全接觸,日日都有團(夠3人就成團)有錢佬迷情OL光豬團,450全包,250齊K(第三版)

收藏  |  訂閱
764  7.9k

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-4-8 11:14 AM 發表 查看引用來源

我唔會啦! 我繼續係大眼妹, 專一同斯文就係我o既 image, 你明白未?
明白晒啦~~~~~:smile_04:

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-8 11:11 AM 發表 查看引用來源

我都想上去玩~~~~,睇黎下個星期先可以上cp了
我睇黎你下星期要上都係有難度, 伯母係好o野o既!

女唔係用以本傷人既, 簡簡單單一首歌,touch到佢, 次次見佢都唱一次, 過多一兩次,你無點首歌, 佢都自己點黎叫你唱, 你已經win左了....呵呵

亦唔好扮情聖,以為食硬佢, 講真k女見男人多過你見你阿媽啦, 其實比人食住自己都唔知, 見好多人以為食住條女, 但比條女點到暈都重扮情聖,為條女講藉口既人大有其在....好似......都係留返d口德, kaka你應該知邊個, 上次同你講過係邊個既..而你又個次都見過個條女, 你重專登叫我叫條女入房比你知邊個既....哈哈

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-8 10:57 AM 發表 查看引用來源

真係神仙般既日子呀
日玩夜玩, 好快升仙添, 團友們千其唔好學

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-4-8 11:15 AM 發表 查看引用來源

我睇黎你下星期要上都係有難度, 伯母係好o野o既!
真係要偷番張happy card先

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-4-8 11:16 AM 發表 查看引用來源
女唔係用以本傷人既, 簡簡單單一首歌,touch到佢, 次次見佢都唱一次, 過多一兩次,你無點首歌, 佢都自己點黎叫你唱, 你已經win左了....呵呵

亦唔好扮情聖,以為食硬佢, 講真k女見男人多過你見你阿媽啦, 其實比人食住 ...
明晒啦:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-4-8 11:16 AM 發表 查看引用來源

亦唔好扮情聖,以為食硬佢, 講真k女見男人多過你見你阿媽啦, 其實比人食住 ...
kaka 太執著了, 宜家去玩咋, 唔係搵老婆, 好o既搵多幾次, 唔好o既就冇下次.
人係感情動物, 搵多幾次熟絡o左要 foc 唔難, 一識就可以 foc o既就要 homoonmoon, R 哩 d 神人先得了.   出黎玩俾錢係其本動作, foc 係 bonus 黎o架, 可遇不可求

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-4-8 11:20 AM 發表 查看引用來源

kaka 太執著了, 宜家去玩咋, 唔係搵老婆, 好o既搵多幾次, 唔好o既就冇下次.
人係感情動物, 搵多幾次熟絡o左要 foc 唔難, 一識就可以 foc o既就要 homoonmoon, R 哩 d 神人先得了.   出黎玩俾錢係其本動作, foc  ...
同意,我一直都係保持要俾錢既心態去玩架

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-8 11:13 AM 發表 查看引用來源

又關我事?~~~~
你想食住條女麻, 你學阿大咁食住 R 就得, 呵呵  ...

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-8 11:02 AM 發表 查看引用來源

點解要俾佢知道收入呢?
我上司係佢老友黎架…:smile_45: :smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆