上一頁下一頁
發新話題

我同sp既故事^^

收藏  |  訂閱
700  77.9k

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-19 03:57 PM 發表 查看引用來源
太多人pm問我點識我sp, 同sp既關係, 點開始, 幾耐先一次:smile_13: , 我滿足大家既好奇, 出過topic略講一二, 唔喜歡的可以不看~~

我同sp係fd d fd出黎食飯識既, 識左之後大家覺得好啱傾, 私下再約見面同食飯 ...
好幸福播!恭喜恭喜!!

引用:
原帖由 Doer 於 2008-12-29 04:30 PM 發表 查看引用來源

好幸福播!恭喜恭喜!!
THX
幸福都可能係你身上降臨:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-12-27 10:48 AM 發表 查看引用來源

哦, 明白明白, 咁得閒咪多d上黎吹吹籮
新年快樂呀seductive﹗﹗聖誕節有無好節目呀?﹗:smile_47: 我就悶爆係屋企......﹗老婆話無咩地方好去﹗無無聊聊去citysuper買牛排、芝士......,叫做慶祝啦﹗十年時間,真係會無新鮮感....

引用:
原帖由 newman32 於 2008-12-30 12:31 AM 發表 查看引用來源

新年快樂呀seductive﹗﹗聖誕節有無好節目呀?﹗:smile_47: 我就悶爆係屋企......﹗老婆話無咩地方好去﹗無無聊聊去citysuper買牛排、芝士......,叫做慶祝啦﹗十年時間,真係會無新鮮感....
newman32, 新年進步~~
新鮮感係自己諗既
我地都係係屋企, 招呼吓朋友交換禮物打邊爐咁啦......
我老公好彩都仲對我有興趣, 咁我又要keep住佢食慾呢.....:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-12-30 11:10 AM 發表 查看引用來源

newman32, 新年進步~~
新鮮感係自己諗既
我地都係係屋企, 招呼吓朋友交換禮物打邊爐咁啦......
我老公好彩都仲對我有興趣, 咁我又要keep住佢食慾呢.....:smile_44: :smile_44:
希望妳永遠快樂幸福

你一定食得好飽呀, 恭喜恭喜

好耐冇上來, 見樓主同sp感情咁好, 都有d羨慕
我同sl 的關係就越來越差啦...唉

不過都祝妳同sp開開心心

引用:
原帖由 lanchaialan 於 2008-12-30 02:53 PM 發表 查看引用來源
你一定食得好飽呀, 恭喜恭喜
THX

引用:
原帖由 zoro_lo 於 2008-12-30 03:58 PM 發表 查看引用來源
好耐冇上來, 見樓主同sp感情咁好, 都有d羨慕
我同sl 的關係就越來越差啦...唉

不過都祝妳同sp開開心心
為何關係差:smile_41: :smile_41:

綠帽疑雲 夫割妻耳挑腳筋

(明報)12月30日 星期二 05:10
【明報專訊】北京    朝陽區南皋鄉黑橋村一名丈夫懷疑妻子有外遇,竟用殘忍手段加以殘害,將妻子雙耳割掉並割斷腳筋。醫院工作人員表示,受害人聽力肯定受到影響,腳筋方面也可能落得終身殘疾。嫌犯目前仍下落不明,北京警方則進行調查。

據《新京報》報道,受害女子叫闞雲秀,目前在清華大學    第一附屬醫院治療,而纏滿頭部的紗布還滲透着血漬。闞雲秀透露,上周六(27日)晚丈夫楊某用電線綑綁她,用菜刀割下她兩隻耳朵,又用剪刀挑斷了她一隻腳筋。

提起丈夫所為,闞雲秀直言「太歹毒了,殺了他都不解恨。」據闞的同鄉說,當晚他們趕到時.發現闞雲秀被綁在牀頭暖氣片上,全身都是血漬。

他們連忙扯碎牀單當繃帶止血,並將她送到醫院搶救。而按照醫生要求回去找被砍掉耳朵時,翻遍兩人租住房子及附近也沒找到。楊某事發後給家人打電話說,耳朵已丟進爐子燒掉了。

無咩惡意,睇完你個topic,就睇到呢單新聞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆