上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  186.0k

引用:
原帖由 ES000001 於 2008-7-17 11:28 AM 發表
我上星期六 (12/7) 割了啦~ 星期日下午醫生拆了塊紗布, 佢好有信心咁話吾使包, 照冲凉都得, 佢仲俾了好多包獨立包裝消毒水, 當冲完涼就用來冲 JJ..
星期一都有少少血水滲出
星期二巳無乜血 ...
頭5 日都唔好濕水喎.我到第5日先無咩血水.不過係一日比一日少.第5 日覆診醫生話可以沖涼我先夠膽沖.

引用:
原帖由 diokwok 於 2008-7-17 11:29 PM 發表
頭5 日都唔好濕水喎.我到第5日先無咩血水.不過係一日比一日少.第5 日覆診醫生話可以沖涼我先夠膽沖.
咁你呢 5 天係味一直用紗布包住 JJ 無拆過呀? 定係一直紗布包但日日換呀?

diokwok兄
可否send埋個醫生既資料比我 ?
[email protected]

Thx

回覆 623# 的帖子

可唔可以SEND埋俾我><THX

割了包皮後, 味成個 JJ 頭外露哂既, 我衣家個 JJ 頭都開始習慣左磨擦條褲, 但唯一吾得既就係最末尖既尿道口......一磨擦接觸到褲就好痛.......係痛到入心果隻.........大家初初是否又係咁?

引用:
原帖由 ES000001 於 2008-7-18 11:32 PM 發表
割了包皮後, 味成個 JJ 頭外露哂既, 我衣家個 JJ 頭都開始習慣左磨擦條褲, 但唯一吾得既就係最末尖既尿道口......一磨擦接觸到褲就好痛.......係痛到入心果隻.........大家初初是否又係咁?
我紗布第二日就拆左.之後一直由得佢條條fing.頭5 日都係抹身.抹下春袋周圍.個龜頭惦都唔敢惦.好敏感.所以我好佩服你第一日就用水沖. 我hi下都唔得.:smile_30: 最大問題都係消腫. 差唔多要十幾日先完全消哂.

我條野既包皮同龜頭連住,
反左只可以露1/3既龜頭,
咁係咪應該要割包皮?

仲有我成日扯旗,
割完包皮成日扯會唔會好痛?

引用:
原帖由 gavincheung 於 2008-7-16 03:46 PM 發表
平時唔露出黎,勃起就見到少少,但反起唔痛,好自如,平時沖涼都有清洗,咁有冇需要割?
絕對唔駛了
只係你平時唔鐘意露佢出黎

回覆 150# 的帖子

係 ! 你不用割包皮

回覆 639# 的帖子

你最好割包皮 !!  因為只露出1/3既龜頭, 我相信你MAKE LOVE 后龜頭成日痛.  割完包皮后, 成日扯會唔會痛.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆