上一頁下一頁
發新話題

玩乳酪,前後插玩貝,肛交..(乳酪p.2)..(玩具P.10)..(肛交p.11)~完~簽名檔有新相~

收藏  |  訂閱
793  96.0k

引用:
原帖由 wrxgc8 於 4-6-2009 11:19 AM 發表 查看引用來源

喂, 唔好狂砌我好喎......:smile_45:
起碼, 我都教左你著乜衫 & 擺POSE 喎

:smile_42::smile_42:
掃把佬ching係影相高手高高手

引用:
原帖由 1211 於 2009-6-4 11:20 AM 發表 查看引用來源
呢樣我真係隔日一劑:smile_47:
食乳酪呀你講緊~
如果食豬公我日日食都得~
以前都講過,若將來搬出黎住,要日日1次,放假2-3次,
生病另議~呢個條件都ok吧~
再加上我隨時係屋,佢無啦啦整條j比我吹我都肯,
佢最鐘意吹.....所以都好憧憬架~:smile_40:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-4 11:10 發表 查看引用來源

我都冇埋怨~~~係話要隨時準備接受驚喜之痳~~~~~
你梗係無埋怨啦, 我只係講緊其他人

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-4 11:16 AM 發表 查看引用來源

乜咁樣講野架~:smile_19:
係啦~~~

咁講野~~~~:smile_19:

引用:
原帖由 bcm 於 4-6-2009 11:20 AM 發表 查看引用來源

原來你鐘意小水桶~:smile_30: :smile_30:
少少好喇,有d渣手嘛:smile_47:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-4 11:15 發表 查看引用來源

咁會唔會凍親佢~~~~jj~~~~:smile_13: :smile_13:
無話一定要擺雪櫃架嘛
supermarket 都係响貨架only

不過......:smile_46:

雪凍左先攞出黎食, 可能仲好feel 呢:smile_04:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-6-4 11:23 AM 發表 查看引用來源

有技巧的
食果陣响側邊食, 不經意咁掂到個頭
or 食食下突然含下個頭呢 :smile_46:
講起都想食~但個情景都幾攪笑,
硬左0既周周圈住d波羅.,好似d攤位遊戲咁~:smile_30: :smile_30:
離遠飛舊波羅埋去圈中jj就獎做多一次~正!!!!

引用:
原帖由 1211 於 2009-6-4 11:24 AM 發表 查看引用來源
少少好喇,有d渣手嘛:smile_47:
咁好在我都係小小姐,條腰都仲有dd線條~:smile_13:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-4 11:16 發表 查看引用來源

乜咁樣講野架~:smile_19:
講真, A-cup 好難影得好睇
起碼 B-cup甚至C - D 會PERFECT
但再大又係好難掌握

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-4 11:23 AM 發表 查看引用來源

食乳酪呀你講緊~
如果食豬公我日日食都得~
以前都講過,若將來搬出黎住,要日日1次,放假2-3次,
生病另議~呢個條件都ok吧~
再加上我隨時係屋,佢無啦啦整條j比我吹我都肯,
佢最鐘意吹.....所以都 ...
咁快D築愛巢啦~~~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆