上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[52]

收藏  |  訂閱
742  6.3k

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-4 12:06 AM 發表 查看引用來源

佢地個口好濕家............頂唔字:smile_27: :smile_27:
咁咪巧囉...矛咁dry嘛

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-3-4 12:10 AM 發表 查看引用來源

咁咪巧囉...矛咁dry嘛
我LIKE DRY 喎............典算

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-4 12:13 AM 發表 查看引用來源

我LIKE DRY 喎............典算
太過dry既話會好易損架...人要有野滋潤一下先會靚靚

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-3-4 12:15 AM 發表 查看引用來源

太過dry既話會好易損架...人要有野滋潤一下先會靚靚
唔係成日要佢地錫錫呀..........:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-4 12:16 AM 發表 查看引用來源

唔係成日要佢地錫錫呀..........:smile_19: :smile_19:
咁呀...叫某人錫錫你囉....我now都巧dry等緊人錫添

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-3-4 12:17 AM 發表 查看引用來源

咁呀...叫某人錫錫你囉....我now都巧dry等緊人錫添
叫WHO呀..........
你開到聲, 大把啦............

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-4 12:20 AM 發表 查看引用來源

叫WHO呀..........
你開到聲, 大把啦............
咁你想邊個錫錫你丫
我開到聲都矛人理我喎....頁點算呀:smile_13:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-3-4 12:21 AM 發表 查看引用來源

咁你想邊個錫錫你丫
我開到聲都矛人理我喎....頁點算呀:smile_13:
你奸笑既...........

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-4 12:24 AM 發表 查看引用來源

你奸笑既...........
:smile_13:邊有奸笑喎....我點敢呀:smile_13:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-3-4 12:25 AM 發表 查看引用來源

:smile_13:邊有奸笑喎....我點敢呀:smile_13:
HONEY.......我去訓啦, 早抖,
NICE DREAM

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆