上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【74】

收藏  |  訂閱
737  6.5k

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2008-11-10 08:48 PM 發表

唉...:smile_39: 我都唔知點講好
咪講d 開心嘢忘記佢 lor,睇心理dr 都係少少幫助乍,最重要自己諗得通 wor

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-11-10 20:52 發表 查看引用來源
咪講d 開心嘢忘記佢 lor,睇心理dr 都係少少幫助乍,最重要自己諗得通 wor
就算諗通都冇用
根本我放A/L,就唔係為自己真真正正放A/L:smile_39:

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2008-11-10 08:54 PM 發表

就算諗通都冇用
根本我放A/L,就唔係為自己真真正正放A/L:smile_39:
咁同多d人傾下計,飲下嘢,出去玩返陣呵

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-11-10 20:59 發表 查看引用來源
咁同多d人傾下計,飲下嘢,出去玩返陣呵
唔係呢個問題
總之好複雜,唔知點講好:smile_39:

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2008-11-10 06:11 PM 發表

你男友...佢屋企人有冇反對:smile_41:
去屋企人都0吾知我既存在:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-10 06:25 PM 發表
你同老同細話想向佢學野,睇下佢行程表點做
去辺有行程表出姐
都話無LOR

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-10 06:25 PM 發表
小心去啦.....................祝成功
0下~~
食飯炸BOR
0吾系傾生意ING:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 東九龍吸煙人 於 2008-11-10 08:09 PM 發表 查看引用來源
hello:smile_38: :smile_38: :smile_38:
你好.......................東.........人

引用:
原帖由 ching788 於 2008-11-10 08:10 PM 發表 查看引用來源
:smile_39: 又自言自乳.........:smile_39:
呢個post嘅特色

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-11-10 08:12 PM 發表 查看引用來源
o黎ing 星期日無得拍:smile_45:
仲係度哂命

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆