上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  185.9k

引用:
原帖由 kamhingw 於 2008-7-13 10:25 PM 發表

唔好意思丫,可唔可以sd埋果位e生D資料比我,我都用唔到pm,唔該晒>
已send, check check

引用:
原帖由 diokwok 於 2008-7-15 12:15 AM 發表
唔該晒!!!收到了
咁我想問下呢
1.如果我想做, 咁係診所定醫院做會好D,
2.如果係診所做咪無得過夜要即日走囉?有無問題ga?
3.你介紹果間診所呢,如果check到要做大約幾時做得,即日得唔得GA?
我又可唔可以係其他地方check再轉去第二到做?

(對唔住我太多問題喇...)

引用:
原帖由 diokwok 於 2008-7-15 12:15 AM 發表
可唔可以PM比我

thx

平時唔露出黎,勃起就見到少少,但反起唔痛,好自如,平時沖涼都有清洗,咁有冇需要割?

引用:
原帖由 kamhingw 於 2008-7-15 12:32 AM 發表

唔該晒!!!收到了
咁我想問下呢
1.如果我想做, 咁係診所定醫院做會好D,
2.如果係診所做咪無得過夜要即日走囉?有無問題ga?
3.你介紹果間診所呢,如果check到要做大約幾時做得,即日得唔得GA?
我又可唔可以係其他地 ...
1. 診所較平,無得過夜.第二日一定要覆診.割完之後出街都幾唔方便.醫院貴, 但可過夜.覆診唔係行黎行去.但可能排期長.真係要自己決定
2. 診所係即日走. 割果日因麻醉藥未散. 問題唔大. 第二日先係高潮...:smile_27:
3. 我果時可以即日做. 手術只需一個鐘. 佢有time slot就做得. 不過我揀左第二日. 因要買定食物. 之後幾日都唔駛旨意出街.
p.s. 因第二日覆診異常重要. 因此佢唔會星期六做.

可唔可以send埋果位醫生既資料比我, thx
[email protected]

我上星期六 (12/7) 割了啦~ 星期日下午醫生拆了塊紗布, 佢好有信心咁話吾使包, 照冲凉都得, 佢仲俾了好多包獨立包裝消毒水, 當冲完涼就用來冲 JJ..
星期一都有少少血水滲出
星期二巳無乜血水了.....JJ 亦開始習慣了 d 磨擦
星期三晚竟然惡化......有一邊竟然滲血.........慘.....夜晚冲完涼立刻用紗布包住訓
今天星期四早上 11:25, 我見 d 紗布入面有血漬.....都係吾拆佢住....

有無兄弟做了手術四天仲有血水滲架?

引用:
原帖由 diokwok 於 2008-7-17 12:00 AM 發表

1. 診所較平,無得過夜.第二日一定要覆診.割完之後出街都幾唔方便.醫院貴, 但可過夜.覆診唔係行黎行去.但可能排期長.真係要自己決定
2. 診所係即日走. 割果日因麻醉藥未散. 問題唔大. 第二日先係高潮...:smile_27: ...
我就快浸會醫院做,我想問下,係咪行路會帶住個杯...? 咁咪好怪...我出院果陣

割包皮有冇得claim 保險架:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 street69 於 2008-7-17 01:01 PM 發表
割包皮有冇得claim 保險架:smile_41: :smile_41:
手術、住院都有得 claim........但都要睇你份保險點買

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆