上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲 <>(round 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.7k

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-17 12:07 PM 發表 查看引用來源

等我中埋月尾個金多寶先啦..........:smile_38: :smile_30:
留返少少機會俾我地都好喎:smile_35:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-17 12:22 PM 發表 查看引用來源

留返少少機會俾我地都好喎:smile_35:
好...就我一注獨得頭獎.....比個二獎你啦.........:smile_34:
你話我對你幾好呢.......... :smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-17 12:29 PM 發表 查看引用來源

好...就我一注獨得頭獎.....比個二獎你啦.........:smile_34:
你話我對你幾好呢.......... :smile_30:
二獎都唔錯, 我份人都好易滿足....:smile_o06:
最近安慰奬都未中過丫:smile_o03:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-17 12:35 PM 發表 查看引用來源

二獎都唔錯, 我份人都好易滿足....:smile_o06:
最近安慰奬都未中過丫:smile_o03:
水唔水咁呀.....至多我私人醒廿皮過你啦.....:smile_34:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-17 12:46 PM 發表 查看引用來源

水唔水咁呀.....至多我私人醒廿皮過你啦.....:smile_34:
請食飯好d喎

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-17 12:59 PM 發表 查看引用來源

請食飯好d喎
有人請食飯咁爽:smile_o05:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-17 01:38 PM 發表 查看引用來源

有人請食飯咁爽:smile_o05:
報名先!!!!:smile_38:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-17 02:02 PM 發表 查看引用來源

報名先!!!!:smile_38:
落訂先啦不如:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-17 02:06 PM 發表 查看引用來源

落訂先啦不如:smile_o01: :smile_o01:
落搭先啦....:smile_38:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-17 02:46 PM 發表 查看引用來源

落搭先啦....:smile_38:
你想邊個落搭先:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆